Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kcal lehetett ez a...

Hány kcal lehetett ez a rakott karfiol?

Figyelt kérdés
Egy tányérral ettem.Volt benne 100g csirkemell, 200g karfiol, 60g trappista sajt és 60g 20%-os tejföl.
2011. aug. 3. 11:56
 1/7 anonim ***** válasza:
KCAL.HU ÉS MÉG ÖSSZE IS ADJA NEKED!!!!!!!!!!
2011. aug. 3. 12:04
 2/7 anonim ***** válasza:

100g csirkemell = 110kcal

200g karfiol = 60kcal

60g sajt = 220kcal

60 tejföl = 120kcal

Tehát az egész az 510kcal, az kb mekkora részét etted meg az már jobb kérdés.

2011. aug. 3. 12:06
 3/7 anonim ***** válasza:

nem értelek.

Azok szoktak ilyen kérdéseket irogatni akik nem tudják hogy grammot ettek, csak kb.

Mivel te mindent tudsz elég kikeresned az értékeket, és az első által említett oldal tök jó.Nyugodtan használd. Mi nem keressük meg helyetted.

2011. aug. 3. 12:06
 4/7 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Az a baj, hogy az egészet megettem..Meg mondjuk a sajt meg a tejföl nem valami diétás kaja, úghogy ennyi a fogyókúrámnak, habár reggelire nem ettem sokat, de nem kellett volna mind megenni.Max nem vacsorázok, meg ma úgyis megyek edzeni.Meg majd edzés végén, levezetésként többet fogok taposózni+gyalog megyek edzeni, és gyalog is jövök haza, ami több, mint 1,5 óra gyaloglás lesz, de ha bírok, akkor este kardiózok 1 órát, és már nem is lesz bűntudatom az ebéd miatt.Most jelen pillanatban eléggé bűntudatom van.

2011. aug. 3. 12:17
 5/7 anonim ***** válasza:
ember, te beteg vagy!!!!!!!
2011. aug. 3. 12:19
 6/7 anonim ***** válasza:

Ne legyen bűntudatod nem volt ez annyira rossz (nem is értem miért gondolod rossznak?), fehérje volt benne rendesen. Te is kezded ezt a kardiót... kardió mit? aerob vagy anaerob? Mi? Milyen mozgás?

Vacsorázni meg vacsorázz azzal rontanád el, ha nem vacsoráznál.

2011. aug. 3. 12:20
 7/7 anonim ***** válasza:
A kevés reggeli max 300 kcal, plusz még 510, az összesen 810. Legkevesebb még 400 kcal-t ehetsz, hova van bűntudatod??? Nem értem.
2011. aug. 3. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!