160cm és 31kg jó? 11L
Figyelt kérdés
2011. aug. 3. 10:34
21/27 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszi az utolsó kettőnek:)
2011. aug. 3. 11:22
22/27 anonim 

válasza:

Ne higgy nekik olyan 50-60 kg között ideális sport mellett
23/27 anonim válasza:
Lehet, hogy van vmi indoka amiért nem eszik... én 16 vagyok, 160 cm 39 kg... egyszerűen nem tudok sokat enni, mert rosszul lettem, most derült ki, hogy crohn beteg vagyok (bélgyulladásos cucc) engem is néha hülyének néztek, hogy miért nem eszek már, tök vékony vagyok..hát ez van.
24/27 anonim válasza:
ÚRISTEN! 160 cm vagyok és 50 kg:||||||||||| 31kg .. omg... el sem akarom képzelni...... TÖMJÉL BELÉ ÖT TONNA KAJÁT, ÉS MOND NEKI, HA NEM ESZIK, MEGHALHAT, csodálom, hogy még bírja élve O.O 15/L
25/27 anonim 

válasza:

Én meg kíváncsi lennék milyen szülei vannak szegény lánynak...
26/27 A kérdező kommentje:
A szülei nem igazán törődnek vele hogy sovány...:(
2011. aug. 14. 20:56
27/27 anonim válasza:
Úristen a barátnőd nagyon hülye!! 11 évesen hova fogyózik ez nem normális dolog.!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!