49,48 kg lány vagyok/160cm magasságú 2 hét alatt 2,3 kg-t h lehet leadni?
Figyelt kérdés
2011. júl. 24. 18:40
1/7 anonim válasza:
Ha nem eszel úgy a legkönnyebb...egyébként így is sovány vagy, nem kellene még fogynod!
2/7 anonim válasza:
simán le lehet adni. én ha visszaveszem a szénhidrátot és a napi kalóriamennyiséget (1300 körülire) simán leadok ennyit. plusz mellé napi 1-2 óra aerob edzés.
3/7 A kérdező kommentje:
sokan mondják rám h sovány....de én azért nemvagyok megelégedve az alakommam mert vannak velem egyidős láynok és én sulyosabb vagyokk mint ők.és ez engem zavar...
2011. júl. 24. 18:53
4/7 anonim válasza:
MIIINNEEEK ?!
ne má csajszi!!! ne kg-ra nézd, erösits!!! egyél és mozogj inkább!!! ezzel az alakodd is változni fog.
akinek fogynia kell az én vagyok....
5/7 A kérdező kommentje:
mért te hány kg vagy?
2011. júl. 24. 20:32
6/7 Rezko92 válasza:
szerintem olyan 41kg lenne neked ideális, könnyen elérheted ha sokat koplalsz és nem iszol csak 1-2deci vizet naponta
ELNEHIDD
7/7 A kérdező kommentje:
XĐ
2011. júl. 25. 08:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!