Elkezdtem fogyni vajon jo ez igy?
Figyelt kérdés
Kicsit felek, hogy csak izombol fogyok. Nem akarom visszahizni. Combom is latvanyosan fekonyodni kezdett, meg a derekam is ment azert le. Ez nem baj, mert meg van mit leadni, csak felek hogy izombol ment le.
Program: minden nap hust (etteremben eszem, igy mindenfele hust raknak elem. Neha csirke, neha mas husokat, martassal, suve-fove...stb.) es salatat eszem, meg fott zoldseget.
Emellett minden nap (este) megcsinalok kb. 1,5 ora kardiot.
Mereteim: 170
derek: 63
comb: 55
csipo: 84
has: 80
2011. aug. 3. 09:51
1/6 anonim válasza:
Kardió mit? A kardió edzésnek két fajtája van aerob és anaerob. Melyiket? Milyen edzés?
Vacsira tolod a fehérjét? Mennyivel csökkentetted a bevitt kcal mennyiséget?
2/6 A kérdező kommentje:
Bocsi, nem irtam. Kocogas a mozgasom, nem nagyon magas pulzussal. Altalaban mindig hust es salatat eszem ebedre, reggelire, tej meg narancsle. Vacsira salata meg sajt.
2011. aug. 3. 10:13
3/6 A kérdező kommentje:
Korulbelul 1200 kca-t viszek be szerintem.
2011. aug. 3. 10:13
4/6 anonim válasza:
Nagyon vékony vagy! A barátnőm 80/60/80 és 47 kg a 164 cm magasságához és ő is nagyon vékony, állandóan mondják neki, hogy hízzon. Miért akarsz fogyni? :/
5/6 A kérdező kommentje:
Mert mindig mondjak, hogy nagydarab vagyok es en is igy erzem mar. Ovis koromban nagyon gebe voltam, aztan altalanosban meghiztam koverre, majd gimi-re leadtam (azaza "elnyulottam" a sulyomat. S most meg pl. a parom is "combos"-nak szolit. No meg egyaltalan nem tart vissza a fogyasban. Sot minden nap ra is kerdez, hogy hogy allok a centikkel. Igazabol ez csak a "kornyezet" de magam miatt akarok meg sokat leadni.
2011. aug. 3. 10:25
6/6 anonim válasza:
Az a baj a futással, hogy nagyon jó elégetni a feleslegesen bevitt kcalokat, viszont izommegtartáshoz pocsék... próbálj a futásra csak kiegészítő gyakorlatként gondolni, végezz teljes testes edzést! Fekvő, hasprés, húzódzkodás, toldózkodás, kitörés, guggolás, törzsemelés stb... és a végén a futásnál ne a pulzusodon gondolkodj hanem az intervallumokon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!