Ez így jó? Fogyni szeretnék, ezért elkezdtem ugrókötelezni, tollasozni, szóval mozogni. Az étkezésemben azonban nem vagyok biztos. Naponta 4-5ször eszem.
Figyelt kérdés
Ebből kettő egy -egy Győri édes jóreggelt (a kettő együtt 400kcal. ) közben pedig salátázom, amiben van saláta, jégsaláta, pulykamellsonka, paradicsom, paprika, hagyma, uborka és öntet (ez 200kcal). Eszem hozzá roszkenyeret. Plusz naponta alma vagy banán vagy ananász. Ez igy jó?2011. ápr. 21. 23:08
1/16 anonim válasza:
Jó ez csak ne hagyd abba :) Ja és ha úgy érzed hogy nem vagy jól, nyugodtan egyél ami jól esik.
2/16 A kérdező kommentje:
Köszi.azért kérdeztem, hogy jó e mert kb egy hete csinálom ,és ma úgy keltem hogy szédülök, és ez egész nap nem múlt el.Ezért gondoltam, hogy ez az étkezés miatt lehet e(kevés a kcal), vagy valami más lehet.Abbahagyni nem akarom, most nagyon motivált vagyokXDD
2011. ápr. 21. 23:27
3/16 anonim válasza:
Szabad kérdeznem mennyi kiló vagy most és menyit szeretnél leadni? És ezt mennyi idő alatt ?
4/16 A kérdező kommentje:
Hát 162 cm vagyok és kb 68 kilogramm, csak az a baj, hogy a mellemre megy minden(c-de inkább D kosár, és nagyon zavar.Az időt nem terveztem, de szeptemberre szeretnék leadni mondjuk egy 10 est. az sztem reális nem?
2011. ápr. 21. 23:33
5/16 anonim válasza:
Az reális abszolút. De lejjebb nem kell menni. És amit az elején írtam, ha rosszul vagy, mert pl. lement a vércukrod, akkor egyél nyugodtan, hogy helyreálljon !
6/16 A kérdező kommentje:
az a durva, hogy állandóan ehetek, mert a saláta nem iagzán hizlaló, és ugy teleeszem magamat vele hogy csak naXD lejjebb nem szeretnék, sztem nem is tudnék, utoljára kb 10 éve lehettem annyi kilóXdDe szted ez amit eszem hány kcal lehet?ugy egész nap?
2011. ápr. 21. 23:41
7/16 anonim válasza:
Olyan 1500-2000 kcal a hús mennyiségétől (fehérje) függően. De egész jó kis étrendet állítottál össze. Húsnak véleményem szerint mindig kell lenni benne. Vannak akik nem esznek azt sem, nos, ott előjönnek olyan hiánybetegségek ami miatt nem éri meg kockáztatni.
8/16 A kérdező kommentje:
Hát kb 30 deka szokott lenni, ami kalóriábn kb 300 kalória.2000?olyan sok?mitől annyi?basszus én azt hittem lehet vagy 1400:-(Hát igy nem biztos, hogy összejön a szeptemberXDdén ugy számoltam, hogy a győri édes kb 400 ugye, a saláta sztem max 700 kenyérrel plusz az alma vagy banán az egy 100 naponta.vagy ez rossz?
2011. ápr. 21. 23:48
9/16 anonim válasza:
Aha hát ezért írtam, hogy a hús mennyiségétől függ. Tehát a te esetedben 1400 max. Össze fog az jönni, nyáron még többet mozogsz, amúgy úszni szoktál? Az is nagyon jót tesz. A futás kevésbé kellemes, de a zsírt égeti rendesen :)
10/16 A kérdező kommentje:
próbáltam a futást, de a d kosár miatt nagyon kellemetlen, meg asztmám is van igy nem birom sokáig:-(1400 jobban hangzikXDDúszni mennék én, csak nem tudok úszni rendesenXDmeg igy hogy még nem" fogytam le" nem szivesen vennék el fürdőruhát.A pilates szted jó?
2011. ápr. 22. 00:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!