Ez így jó? Fogyni szeretnék, ezért elkezdtem ugrókötelezni, tollasozni, szóval mozogni. Az étkezésemben azonban nem vagyok biztos. Naponta 4-5ször eszem.
Ez max. 1000 kcal... nagyon max. Ne csodálkozz, hogy szédülsz - egyél inkább normálisan (főtt étel???), és elmúlik.
Mozogj többet, és akkor is fogyni fogsz, viszont nem koplalással.
Szia!
Először is gratulálok, hogy elkezdted az egészet, de azért adnák néhány tanácsot.
1. reggelre ne csak győri jóreggletet egyél, mert hidd el nem ad délig tartó lendületet, reggelizz egy jót, rántotta (amit variálhatsz, hogy hány tojás, pl. 3 tojás, de csak 1nek használod a sárgáját, többinek csak a fehérjéjét, de ezt ahogy írtam variálhatod, hogy hány darab), müzlit, zabpelyhet, szendvicset sok zöldséggel, és amit szeretsz, amit szívesen fogyasztol
2. napközben (nem főétkezések esetén) fogyassz valami gyümölcsöt, vagy joghurtot, lehet gyümijoghurt is de a legjobb a natúr
3. igyál sok folyadékot
4. saláta nagyon jó, azt hagyd meg, ebédre és vacsira is mehet nyugodtan, viszont inkább öntet nélkül, mármint ha öntet alatt a bolti önteteket érted, az nem jó, inkább csinálj saját öntetet, az alaprecept: 2/3ad rész olaj, 1/3 rész ecet, az rád van bízva hogy milyen olaj és ecet, tehetsz bele mézet, de azzal azért vigyázz, és fűszerezed
5. ami fontos hogy fogyassz fehérjét is, minden főétkezésnek legyen a része
6. mozgást ne hagyd abba
7. bízz magadban, hogy sikerülni fog, és ne add fel, és hosszú távon gondolkodj, lehet hogy csak hónapokkal később fog meglátszódni az eredmény, de az nem baj, sőt...szóval sok sikert és kitartást
hajrá!
ja és még nézz szét ezen az oldalon:
sok hasznos tanács található rajta, cikkek rovatban, van női rovat is, ha regisztrálsz akkor elolvashatod a teljes cikket
én az étrenden variálnék, ez elég kevés
2 étkezésed győri édes-szerintem elég lenne egy is pl 2 db kekszel reggelire és egy pohár joghurt, másik kettőt átteszed kövi reggelire vagy szendvicset ide-rozskenyér, felvágott, sajt, tojás, zöldség
alma, banán, ananász jó kis étkezés között tökéletes banánt tízóraira
ebéd az jó, de ne kenyeret egyél hozzá hanem főtt krumpli, rizs, főzelék, hús, hal, tojás, öntettel vigyázz te csináld az a biztos
vacsi tojás, hús, hal, sajt, zöldség, kefír, túró
Hát nem várok a győritől csodát, tudom nem lesz több energiám tőle, csak elvileg van benne rost, meg olcso meg csak 200kcal.De ez itt nem a reklám helyeXDDA reggelivel az a bajom, hogy nem megy. se időm rá, se kedvem, mert olyankor annyira nem kivánom a kaját, hogy huhh:-(tudom, hogyy egészségesebb lenne, ha valamit ennék, de már csak a kaja gondolata is felkelés után.nah értitek...XDezt meg utkozben megeszem.
És nagyon köszönöm a válaszokatttt!!!!
a győrivel elrontod az egészet. " lendület és energia a napra" blabla, ez a marketing. de vajon miért ad energiát? mert teli van cukorral.. kekszek, sós rágcsák, édességek, cukros üdítők kiiktatva, zsíros sajtok is.
igyál zöld teát, reggel, és délben (reggeli és ebéd után 1-1 nagy bögrével)
egyél még sovány halat, tojást is néha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!