Megőrülök. Most akkor hogyan fogyjak le?
Figyelt kérdés
172 cm, 71 kg vagyok.. sehogy sem megy a fogyás.. régen szobabicajoztam 3 hónapot, lement 6 kg, aztán visszajött.. elkezdtem bicajozni megint, a szabadban is 1 óra és itthon is.. csökkentettem a kaja mennyiséget, nem eszek kenyeret, édességet.. és mégis semmi változás másfél hónap után sem.. mit csináljak?? az anyagcserém is marha rossz, az ellen sem tudok tenni.. vki segítsen légyszi, mert lassan megbolondulok.. :(2011. aug. 1. 20:03
2/8 anonim válasza:
próbálj ki mást is a szobabiciklin kívül-mondjuk futás. emellett rendszeres és egészséges kajálás kell. semmi egészségtelen.
3/8 anonim válasza:
Bicó helyett sztem fuss. V táncolj sokat, tempósan. Úgy jobban fogsz fogyni. :)
4/8 A kérdező kommentje:
Hát délelőtt gyümölcs, műzli vagy túrórudi, ebédre főtt étel, utána 1 joghurt, 6 előtt 1 alma és ennyi.. folyadékot se ittam sokat, most napi 2 liter sikerül, de azt is magamba erőszakolom.. lehet az étkezéssel van a baj?
2011. aug. 1. 20:19
5/8 A kérdező kommentje:
Az utolsó két válaszolónak: régebben futottam is, de semmi.. igy feladtam 1 hónap után.. tudom több idő kell, de már kétségbe vagyok esve..
2011. aug. 1. 20:21
7/8 anonim válasza:
Hát én képtelen vagyok elhinni, hogy csak ennyit eszel. Ne hazudj saját magadnak. Vagy pedig délben megeszel kb 3 étkezési adagot vagy többet.
8/8 A kérdező kommentje:
Már ne haragudj, de miért hazudnék? én is ezért mondom, h képtelen vagyok elhinni, h nem fogyok egy grammot sem.. és az az adag amit eszek az is már a fele mint amit régen ettem..
2011. aug. 2. 22:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!