Hogy a pi*ába fogyjak megőrülök!?
Így nem fog menni, változtatnod kell a hozzáállásodon, nem a csodát várni, ha nem mozogsz rendszeresen és még nassolsz is...
Diéta és mozgás, e kettő kombinációjáal fog csak menni.
Csatlakoznék az előttem szólókhoz. A diétát nem úszod meg, de találd meg neked melyik jó. A mozgásfélékből pedig azt válaszd kezdésnek, amit szeretsz csinálni, ne azt amit mondanak. Tök mindegy mi az kezdésnek jó lesz, majd megjön a kedved a többihez később. Ha szeretsz focizni, tollasozni, úszni, biciklizni vagy bármi azt csináld, de azt rendszeresen. Én pl. imádok biciklizni, avval kezdtem és keményen tartottam a diétát. Leadtam 30 kilót, most 85 vagyok, még kell fogyjak, de már nem diétázom, mert azt plusz mozgással helyetesítem. Ugyanis elkezdtem kungfuzni, hájasnak nézek ki, de olyan izmaim lettek, hogy a biciklivel már 50km/h is tartani tudom úgy 5-6 percig.
DE MINDEN AKARAT KÉRDÉSE, HA NINCS, FOGYÁS SE LESZ!
utólagos tanács: a családodra nézve, ne te alkalmazkodj az ő ételeikhez és szokásaikhoz a diétában, egyék ők azt ami te, elég frusztráló hogyha avval kínoznak amit te nem ehetsz, ebben kivételesen légy kemény :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!