Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy a pi*ába fogyjak megőrülök!?

Hogy a pi*ába fogyjak megőrülök!?

Figyelt kérdés
Megyek a megasztárba és 1 hó alatt ledobtam 3 kilót.(én mondjuk nem látok változást) Most szeretnék még 5-t egy hó alatt,de nem megy.Volt hogy régebben 85 kilósnak néztek.Elkezdtem nassolni csokit nápolyit enni.Most kaptam egy szauna nadrágot egyik barátnőmtől most azt hordom.Tornázni csak egy napig tornázok mert másnap már sehogy se tudom rávenni magam.Megőrülök!! Segítsetek hogy fogyjak le? 165cm 62,5 kg
2011. júl. 9. 21:03
 1/5 SzilKa ***** válasza:
100%

Így nem fog menni, változtatnod kell a hozzáállásodon, nem a csodát várni, ha nem mozogsz rendszeresen és még nassolsz is...

Diéta és mozgás, e kettő kombinációjáal fog csak menni.

2011. júl. 9. 21:30
 2/5 anonim ***** válasza:
2011. júl. 9. 21:30
 3/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk hagyd abba a nassolást, egyél normálisan, és sportolj sokat.
2011. júl. 9. 22:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha szeretsz táncolni akkor nagyon ajánlom a Zumbát,én nemrég kezdtem és annyira szeretem,nem az a "mikor lesz már vége" fajta mozgás,alakformáló,iszonyúan megizzadsz tőle és szuper kikapcsolódás,én nagyon élvezem. :)
2011. júl. 9. 22:07
 5/5 anonim válasza:

Csatlakoznék az előttem szólókhoz. A diétát nem úszod meg, de találd meg neked melyik jó. A mozgásfélékből pedig azt válaszd kezdésnek, amit szeretsz csinálni, ne azt amit mondanak. Tök mindegy mi az kezdésnek jó lesz, majd megjön a kedved a többihez később. Ha szeretsz focizni, tollasozni, úszni, biciklizni vagy bármi azt csináld, de azt rendszeresen. Én pl. imádok biciklizni, avval kezdtem és keményen tartottam a diétát. Leadtam 30 kilót, most 85 vagyok, még kell fogyjak, de már nem diétázom, mert azt plusz mozgással helyetesítem. Ugyanis elkezdtem kungfuzni, hájasnak nézek ki, de olyan izmaim lettek, hogy a biciklivel már 50km/h is tartani tudom úgy 5-6 percig.

DE MINDEN AKARAT KÉRDÉSE, HA NINCS, FOGYÁS SE LESZ!

utólagos tanács: a családodra nézve, ne te alkalmazkodj az ő ételeikhez és szokásaikhoz a diétában, egyék ők azt ami te, elég frusztráló hogyha avval kínoznak amit te nem ehetsz, ebben kivételesen légy kemény :)

2011. júl. 9. 22:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!