Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi alapján szokták a "profik"...

Mi alapján szokták a "profik" a fogyás célját kitűzni?

Figyelt kérdés

Mi alapján kéne eldöntenem, hogy mennyit fogyjak? Nézzek vhol egy ideális testsúlyt? vagy testtömeg indexet alapján? Vagy méressek testzsír%ot és ott akarjak %-ot lemenni? Vagy centiben akarjak eredményt?

(Oké, az tiszta, hogyha zsírból fogyok, akkor ezek az értékek egytől egyig elmozdulnak. :D)

Bocsi, ha hülyeséget kérdezek. :S De már a kilós kalkulációban annyira nem bízom. Hol számoljam ki, hogy mennyit fogyjak? Vmi link?

19/L

2011. aug. 1. 08:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Én 20 kg-ot adtam le anno. Nekem sem centiben,sem kilóban nem volt cél. Ruhában és tükörben volt!:))

Amikor úgy döntöttem,hogy elég, mert már rám jön az álom ruhám, akkor nekiálltam súlyt tartani.

Kilót pl. soha nem néztem! Először igaz, csak kardióztam, de utána edzettem is,a súlyom nem mindig csökkent! Ráálltam az elején és amikor úgy éreztem,hogy elég!

2011. aug. 1. 08:41
 2/4 A kérdező kommentje:
Oké, de én így nem fogom tudni a határt. Mert ha lefogyok, akkor is plötyi leszek és nem tudom mikortól látszódnának, az izmok amiket építeni készülök.:D Szóval annyit kéen fogyni, hogy a zsír alól már kilátszódjanak majd az izmok, ha lesznek. xD
2011. aug. 1. 08:47
 3/4 anonim ***** válasza:
Hát mondjuk én nem lettem plötyi, de nem is lettem izmos. Szerencsés a bőröm, semmi nem látszódik rajta! Mondjuk nekem nem is az volt a cél,hogy izmos legyek! Őszintén nekem nem tetszik,ha egy lány izmos, de ez én vagyok!:)
2011. aug. 1. 08:53
 4/4 anonim ***** válasza:
Én ha szálkásítok egy dolgot nézek... ha befeszítek a tükör előtt és ugrálok mennyire lötyög a zsír rajtam. Lehetne méricskélni a testzsírszázalékot (mérleget nézni alapból hülyeség) de ennél egyszerűbb módszer nem létezik. De mivel célod az izomépítés is ezért bármekkora a túlsúlyod ne egybe akard leadni. pl legyen 8 hét diéta, 8 hét tömegelés, 8 hét diéta, 10 hét tömegelés, 8 hét diéta, 12 hét tömegelés stb... vagy ahogy gondolod ezt már akkor ott kell érezned.
2011. aug. 1. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!