Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Bix (? ) és Fruits (? )

Bix (? ) és Fruits (? )

Figyelt kérdés

A véleményetekre lennék kíváncsi!!

Ez egy régebbi képem azóta picit izmosabb a combom:)

http://www.gyakorikerdesek.hu/fogyokurak__egyeb-kerdesek__18..

2011. júl. 31. 16:49
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

de ott jobb oldalt úgy néz ki, mint a photoshoppal amikor korrigálnak... kerekebbre húzzák meg vékonyítják és hasonlók. az oldalsókon jobban látszik, hogy okés, ott nincs is az a "szellemkép" ami a szemből lévőnél van.

mondom, szerintem jól nézel ki, de e képek tök rosszak.

2011. júl. 31. 17:31
 12/15 anonim ***** válasza:
51%

Nagyon szép alakod van, de ezt te is tudod.. :) Gratulálok.

És a képekre én is kíváncsi lennék, bár tuti nem fognak linkelni :D

2011. júl. 31. 17:52
 13/15 anonim ***** válasza:
Jójez, fasza, esztétikus :D
2011. aug. 1. 13:17
 14/15 anonim ***** válasza:
király :D gratula hozzá
2011. aug. 1. 16:47
 15/15 anonim ***** válasza:
A hasad igazán nőies, bár elég vékonyka kis combod és kezeid vannak :D Remélem mindkettőn javítani fogsz még a közeljövőben. Ha csak pusztán a képeket láttam volna nem mondtam volna meg, hogy 30 éves anyuka vagy.. gratu hozzá, de ez még messze nem a csúcs! Igényesen összeválogatott tömegnövelő étrenddel és megfelelő súlyzós edzéssel mégtöbbet hozhatsz ki magadból ráadásul ahogy elnézem a végén még szálkásítani sem nagyon fog majd kelleni. Erősen ráhajtanék viszont a guggolásokra!
2011. aug. 8. 17:38
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!