Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ezt elmagyaráznátok nekem?

Ezt elmagyaráznátok nekem?

Figyelt kérdés
2011. júl. 31. 11:34
 1/7 A kérdező kommentje:

Kitörlödött a kérdésem:)

Kifejtem mindjárt.

2011. júl. 31. 11:35
 2/7 A kérdező kommentje:
mindenhol azt olvasom,hogy akkor fogy az ember,ha több kcalt eléget,mint amennyit bevisz.De tegyü fel,van egy 18 éves lány,x kg-jú,és 1400 kcalt "kell" ennie 1 nap.Mellette fut 40 percet,amivel eléget 400-500 kcalt.De akkor még mindig ott van az a fennmaradt 900 kcal.Szerintem a világon nincs olyan ember,aki többet mozog,mint amennyi kcalt bevisz 1 nap.Most akkor hogy is van ez?
2011. júl. 31. 11:37
 3/7 anonim ***** válasza:
48%
Igen,ez tényleg furcsa.Bár nekem is folyton ezt hajtogatják.
2011. júl. 31. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Az 1400 kcal az alapanyagcseréd. Azaz a tested akkor éget el annyit pusztán azzal, hogy ver a szíved, működnek a szerveid, ha egész nap csak fekszel és meg sem mozdulsz. Erre jön a testmozgással elégetett kcal, 4-500 kcal, tehát arra a napra 4-500 kcal mínuszban vagy. Tökéletes.
2011. júl. 31. 11:42
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem kell az összeset lemozogni, van egy kcal érték, ami súlytartáshoz kell, van egy kcal érték, ami súlyvesztéshez kell, pluszban rámozogsz, akkor fogyni fogsz.
2011. júl. 31. 11:42
 6/7 bix ***** válasza:
100%

neb@ssz......

a tested magától megy egész nap ugye? azzal hogy felkelsz egész nap teszel veszel vagy csak gépezel és este lefekszel kalóriát égetsz el.

egy normális, 18-22 éves nő simán 1800-2500 kcalt is elégethet attól függően hogy mit csinál melóban suliban, stb. és ehhez nem kell extrém dolgokat csinálni.

tegyük fel a példa kedvéért hogy ez az alap igényed 2000 kcal. te beviszel 1400-at így van 600 kcal deficited. mozogni kell, mert másképp az izmokat pakolja le a szervezet első körben, így mondjuk hogy 800 kcal-t elégetsz még edzésen. ez összesen 1400 kcal deficit, ennyivel kevesebbet vittél be a tényleges egész napos szükséglethez képest. innentől lehet matekozni, egy kiló zsír kb 9000 kcal. heti 1 kilót simán hozni fogsz, és ha egész testes edzéseket csinálsz akkor egész értelmesen fogsz kinézni. persze sokaknak lásd neked se "megy" én meg úgy születtem hogy lefutok 1 órát intervallumosan. hát persze. akarod vagy nem, ennyi a kérdés. ha akarod akkor szép lassan menni fog. ha nem akkor soha nem fog sikerülni

2011. júl. 31. 11:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Ekkorát is rég nevettem :D LOL :)

Bix jól leírta...

2011. júl. 31. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!