Ezt elmagyaráznátok nekem?
Kitörlödött a kérdésem:)
Kifejtem mindjárt.

neb@ssz......
a tested magától megy egész nap ugye? azzal hogy felkelsz egész nap teszel veszel vagy csak gépezel és este lefekszel kalóriát égetsz el.
egy normális, 18-22 éves nő simán 1800-2500 kcalt is elégethet attól függően hogy mit csinál melóban suliban, stb. és ehhez nem kell extrém dolgokat csinálni.
tegyük fel a példa kedvéért hogy ez az alap igényed 2000 kcal. te beviszel 1400-at így van 600 kcal deficited. mozogni kell, mert másképp az izmokat pakolja le a szervezet első körben, így mondjuk hogy 800 kcal-t elégetsz még edzésen. ez összesen 1400 kcal deficit, ennyivel kevesebbet vittél be a tényleges egész napos szükséglethez képest. innentől lehet matekozni, egy kiló zsír kb 9000 kcal. heti 1 kilót simán hozni fogsz, és ha egész testes edzéseket csinálsz akkor egész értelmesen fogsz kinézni. persze sokaknak lásd neked se "megy" én meg úgy születtem hogy lefutok 1 órát intervallumosan. hát persze. akarod vagy nem, ennyi a kérdés. ha akarod akkor szép lassan menni fog. ha nem akkor soha nem fog sikerülni

Ekkorát is rég nevettem :D LOL :)
Bix jól leírta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!