Egy héten egyszer beiktathatok vmi kis édességet?
Figyelt kérdés
Elég jól tartom a diétámat, (inkább egészséges életmódnak hívnám) de ma megkívántam az édeset, és mivel már elég régóta nem ettem, nagyon nehéz volt ellenállni annak hogy ne egyek többet. arra gondoltam hogy ha esetleg heti egyszer beiktatok egy kisebb csokit, vagy sütit...hogy ne legyenek falási rohamaim. nem cseszem el ezzel a diétámat? :/
176/62
2011. júl. 30. 12:33
1/4 anonim válasza:
Szerintem nyugodtan. En viszont ugy vagyok evvel hogy ordogi kor. Mint a drogosoknal. Ha 1 drogos elsziv egy cigit, nem tud megallni..kell a pia is meg a drog is.
En evvel igy vagyok. Nem tudok megallni 1 sutinel, mert akkor mar koveti a tepsi is. Igy en nem eszek nagyon edeset.
2/4 anonim válasza:
Elrontani nem rontod el, csak kevesen tudnak ilyenkor megallni. Mindent vagy semmit.
3/4 anonim válasza:
Fogyni akarsz? Akkor ezt olvasd el: [link]
Egy bizonyost testzsírszázalék alatt már szinte kötelező csalni!
4/4 anonim válasza:
Simán belefér! Kb 2 hetente 1nap pedig akár tele is tömheted magad.Semmi gond nem lesz,csak felgyorsul az anyagcseréd ami jól meglöki a fogyókúrádat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!