Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Gyors diéta kéne, melyik vált...

Gyors diéta kéne, melyik vált be nektek?

Figyelt kérdés

1 hetem van rá, hogy pár kilót leadjak, mert megyünk nyaralni.

3-4 kilót kéne leadnom. Melyik a leghatásosabb diéta?

2011. júl. 29. 11:05
 1/8 anonim ***** válasza:
Úgy is tudod mi a válaszom... zsírból ennyi idő alatt ennyit leadni nem lehet. Jó persze megoldható, hogy a mérleg ennyivel sőt még ennél is kevesebbet mutasson de az eredmény nem biztos, hogy szép lesz.
2011. júl. 29. 11:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Mi vált be? A lassú diéta és a sport.
2011. júl. 29. 11:24
 3/8 anonim ***** válasza:
nekem az vált be hogy délután 5 óráztól nem eszek semmit méanap reggel 10 óráig. nekem ez válik be...
2011. júl. 29. 11:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Candida diéta meg sport :);)
2011. júl. 29. 11:27
 5/8 anonim ***** válasza:
51%

lehet úgy is olyan rossz idő lesz hogy teljesen mindegy az a 3 kiló :-DD nagykabátba nem fog látszani :-DDD...

egyébként én már rég kidolgoztam egy elméletet miszerint az, hogy a strandon rengeteg a kövér ember, és nyáron mindenki ducibbnak néz ki egyetlen okra visszavezethető.

a hőtágulásra... ^^

2011. júl. 29. 11:33
 6/8 anonim ***** válasza:

11:25-ös te is kész vagy. o.O"

Kérdező: ha van rajtad háj, ott is marad, és csúnya lesz ugyanúgy. A víz kimegy belőled talán, ami testsúly csökkenést eredményez, de ott fogsz maradni pöttyedten és zsírosan, úgyhogy most törődj bele, majd jövőre bombanőként odamész.

2011. júl. 29. 13:23
 7/8 bix ***** válasza:

"nekem az vált be hogy délután 5 óráztól nem eszek semmit méanap reggel 10 óráig. nekem ez válik be..."

köszönjük emese. koplalsz 17 órákat... minek is maradjon bármi izom. koplalásnál úgyis azt pakolja ki a szervezet legelső körben.

kérdező: samurai-nál a pont. zsírból sehogy. koplalsz, mozogni se kell, és egy hét alatt 5-6 kilót is ledobhatsz. 70% tuti víz meg izom lesz... legalább

2011. júl. 29. 14:02
 8/8 A kérdező kommentje:
nem vagyok kövér, nincs sok felesleg rajtam, csak azért jobban érezném magam, ha 55 kiló lennék (most 58-59 vagyok és 170 cm)
2011. júl. 29. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!