Gastroyal "gyors" diéta kaják ehetők? Tényleg lehet velük fogyni?
Én évekig rendeltem rendszeresen a Gastroyal-tól, évekig elégedett voltam velük, aztán szép lassan kezdett romlani a minőség...
Előbb a választék lett egyre kisebb, aztán szép lassan a minőség is pocsék lett!
Tavaly próbaképpen megint rendeltem tőlük, hátha az eltelt idő alatt javult a minőség (a választék nem javult, azt láttam), hát leírhatatlan... 8-[
Egymás után dobáltuk ki az ételeket!
Nagyon jó a Teletál-Ebédfutár, de sajnos nagyon drága, őket azért cseréltem le...
Próbálkoztam a FoodPlusz Ebédfutárnál, na ezt NEM AJÁNLOM senkinek : lehet, hogy olcsó, de az egész családnak fájt a hasa az ételektől!!!
Jelenleg az InterFood Ebédfutártól rendelek ebédeket és vacsorákat, elégedett a családom : elég nagy a választékuk, viszonylag olcsók az áraik, ha naponta 3-4 főre rendelsz, akkor adnak az áraikból egyéni kedvezményeket (nekem -10%-ot!). :]
Mindegyik (általam próbált) cégnél vannak fogyókúrás ételek, feltüntetik a kalóriát, válogathatsz kedvedre!
Köszi, de engem csak az érdekel hogy a Turrbo Diétájukkal lehet-e fogyni, és hogy ehető-e a menü. CSak a kérdésben nem engedte leírni a Turrbo diétát így egybe, lehet ezért volt félreérthető a kérdés.
Azt hallottam sok helyen hogy a Norbi update-el lehet jól fogyni és ebbe beletartozik ez a Turrbo diéta is.
Szia!
turbbbo dietat csinalom 3 napja eredmeny : -3kg
de reggel este szobabicaj 20perc e snapkozben egy RR 20perces torna.
sztem lehet tole fogyni. a reggeli szornyu a vacsitol nem oklendeztem csak kicsit. az ebed finom :) kibirhato
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!