38-as méretű nadrágom van, hány kg kellene fogynom, hogy 36-os nadrágot tudjak hordani?
nekem viszonylag vastag a combom, bár szerencsére feszes, de alig találok nacit
ami jó, amikor elkezdem felvenni, az derékban akkora, hogy belefér még valaki
pedig a combon, ugyan vastag, mint írtam, de ahogy nézek másokat, szinte átlagos
nekem a fenti dolgokkal van pont így :-D egyébként az az "XS".es pulcsi nagyobb mint a másik M-es. amikor ruhát kellet próbálni (persze hátul zippzárasat) és egyberuhát szalagavatóra(mert jobb "egyenruhát" nem is tudtak volna választani.. -.-" :-D) akkor alul már teljesen lötyögött felül a hátam közepénél a zippzár még mindig kedvesen elakadt. :-DDD Másik felsőknél a hasamon már lötyög, de mellrészen meg Tomb Raider csíkok vannak :-DDD ilyen keresztbe feszülés :-D kész tortúra :-DDD
nem nagyon szeretem amúgysem a kínai boltokat. főleg amikor olyan felsőt adnak, amiről már messziről látom, hogy a karomon el fog akadni, de ő halálbiztos benne hogy az nekem jó lesz...
ma 10:29
Ismerős...:-D
Az S-es F&F legginsemből, meg az XS-es Amisu felsőmből én se vágtam ki a címkét, pedig szokott idegesíteni...
Bezzeg az XL, XXL-es bugyikból rögtön repül a címke xD
Szia!
Én 58 kg voltam, amikor 36-os méretem volt. Most 68 kg vagyok. 38-40-es méretem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!