Valaki használt már fogyasztó nadrágot?
Figyelt kérdés
Ilyen nadrágról lene szó vagy hasonlóról, lényeg az hogy elvileg fogyasztó hatása van! Kérem csak az írjon, aki tényleg használta már ilyesmi és van róla tapasztalata!
2009. dec. 16. 20:23
1/6 anonim válasza:
Szerintem ha fogyni akarsz akkor mozogj többet és változtass étrendet! :)
Nem lehetsz ennyire butus,hogy hiszel az ilyen mesékben :D
2/6 anonim válasza:
hallottam ilyesmiről, de ez olyan mint az a bizonyos kőleves a mesékben. akkor hatásos ha naponta 40 percet keményen edzel benne :)
3/6 anonim válasza:
ez nem mese,ha elolvastátok volna,tudnátok,miről van szó...biztos hatásos,de ahhoz sokat kell mozognod( azt írja,hogy mozgás közben szorít,és melegít,így segíti a zsírégetést)
4/6 A kérdező kommentje:
remélem is:) amugy én focizom, meg futni szoktam hetente több alkalommal 1 óra hosszat!
2009. dec. 19. 20:08
5/6 anonim válasza:
21:34nak adok igazat. Nekem meg volt ilyen övem. Mindig rendesen beizzadtam benne. De semmi eredmény. Ha most itt lennél,nyugodt szívvel odaadnám Neked, itt csak foglalja a helyet..
6/6 anonim válasza:
17:17-esnek. persze ha mozogsz akkor segít, de ha enélkül mozogsz akkor is fogsz és zsírt égetsz :D pont ez a lényeg. szóval nem kell ez a nadrág ahhoz , hogy fogyj ha naponta 1 órát edzel. Hidd el simán lefogysz enélkül is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!