Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki használt már fogyasztó...

Valaki használt már fogyasztó nadrágot?

Figyelt kérdés

[link]

Ilyen nadrágról lene szó vagy hasonlóról, lényeg az hogy elvileg fogyasztó hatása van! Kérem csak az írjon, aki tényleg használta már ilyesmi és van róla tapasztalata!

2009. dec. 16. 20:23
 1/6 anonim válasza:
100%

Szerintem ha fogyni akarsz akkor mozogj többet és változtass étrendet! :)

Nem lehetsz ennyire butus,hogy hiszel az ilyen mesékben :D

2009. dec. 16. 20:41
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
hallottam ilyesmiről, de ez olyan mint az a bizonyos kőleves a mesékben. akkor hatásos ha naponta 40 percet keményen edzel benne :)
2009. dec. 16. 21:34
 3/6 anonim ***** válasza:
ez nem mese,ha elolvastátok volna,tudnátok,miről van szó...biztos hatásos,de ahhoz sokat kell mozognod( azt írja,hogy mozgás közben szorít,és melegít,így segíti a zsírégetést)
2009. dec. 18. 17:17
 4/6 A kérdező kommentje:
remélem is:) amugy én focizom, meg futni szoktam hetente több alkalommal 1 óra hosszat!
2009. dec. 19. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
21:34nak adok igazat. Nekem meg volt ilyen övem. Mindig rendesen beizzadtam benne. De semmi eredmény. Ha most itt lennél,nyugodt szívvel odaadnám Neked, itt csak foglalja a helyet..
2009. dec. 19. 21:18
 6/6 anonim ***** válasza:
17:17-esnek. persze ha mozogsz akkor segít, de ha enélkül mozogsz akkor is fogsz és zsírt égetsz :D pont ez a lényeg. szóval nem kell ez a nadrág ahhoz , hogy fogyj ha naponta 1 órát edzel. Hidd el simán lefogysz enélkül is :)
2009. dec. 22. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!