Jo oltet lehet? Bocsi nincs ekezetem.
Noss. hali(:
mitszoltok ehez a paleoit tàplàlkozàshoz? olvastam h jo nagyon,meg jobban lettek tole stb :D de nektek mi a velemenyetek? (: jah es meg valami: mennyi ideig csinaljam ha elkezdem? vagy orokke?? koszi elore is ((:
Azt kell mondjam, hogy alapjába véve nem rossz az elképzelés. Ez viszont nem olyan diéta (diéta mert bizonyos ételeket megvonunk magunktól) amilyenre te gondolsz (tehát nem az a célja, hogy te ettől fogyj)
Ez egy életstílus, amihez lehet igazítani magát a tényleges szálkásító diétát.
Tehát, nem maga ez a táplálkozás fogyaszt, hanem ennek a keretein belül felépített szálkásító étrend és a rendszeres megfelelő mozgás.
A paleolit tényleg fogyaszt, mert nagyjából minden tilos benne, ami hízlal. Ennyi a titka.
Alapja viszont nincs, valaki kitalálta és megideologizálta, a régészek sem tudnak semmit a paleolit korról, alig vannak leletek, fogalmuk sincs, pontosan hogyan táplálkoztak az emberek akkor. Az viszont biztos, hogy VOLT gabonafogyasztás (a paleolit arra hivatkozik, hogy nem volt!), csak nem termelték, hanem ott ették, ahol találtak.
A paleolit életmód egyébként (azt most hagyjuk, hogy jó vagy nem), ezt azt jelenti, hogy életed végéig csinálod, különben semmi értelme (a kitalálók szerint).
Én bele se kezdenék...
Egyetlen előnye van: tiltja az adalékos meg tartósítószeres meg ízfokozós szemetet (is). De ha az embernek van agya, akkor saját jól felfogott érdekében nemcsak a paleolit kedvéért kerüli, hanem minden esetben megpróbálja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!