Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 perc zumba mennyi kcal-t...

20 perc zumba mennyi kcal-t éget el?

Figyelt kérdés
Elég magas közbe a pulzusom, kb 130. És 100 kg vagyok
2011. júl. 28. 14:43
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Elég sok mindentől függ,de kb 150-200kalt,vagy annyit se.

Ennyi kb 1db túró rudi.

Szerintem csinálj kevésbé intenzív mozgást,de azt 1 órán keresztül.

2011. júl. 28. 16:32
 12/17 anonim ***** válasza:
20 perccel szerintem jóval 300 alatt. bár én csak 48 kiló vagyok, kb 45 perc intenzív kardióval égetek el 250 kalóriát.
2011. júl. 28. 17:29
 13/17 bix ***** válasza:
45 perc intenzív kardió 250 kcal? az fincsi. azért az elég kevéske...ott vagy az eszköz van rosszul beállítva, vagy nem vesz figyelembe kb semmit, vagy be sincs állítva... vagy nem intenzív. egy intenzív kardió edzés ált 5-600+ kcal TÓL indul
2011. júl. 28. 17:32
 14/17 anonim ***** válasza:
Xbox-os Kinect, yourshape fitness evolved program. ennyit mutat.
2011. júl. 28. 17:39
 15/17 anonim ***** válasza:
nem hinném, hogy a testsúly befolyásolná, hány kalóriát égetsz el mozgással...
2011. júl. 28. 19:17
 16/17 anonim ***** válasza:
miért ne befolyásolná a testsúly? :) szerinted egy 100 kilós ember ugyanannyi kalóriát éget el mint egy 48 kilós? hát nem. minthogy a kalóriaigény is teljesen más.
2011. júl. 29. 13:27
 17/17 bix ***** válasza:

"Xbox-os Kinect, yourshape fitness evolved program. ennyit mutat."

ez beb@szott:D:D:D hát az a kütyü annyira pontos mintha én saccolnám a föld-androméda köd távolságát miliméterekben... még tájékoztató jelleggel sem érdekes..

az elégetett kalória nem feltétlenül a testsúlytól függ, hanem a test zsír százaléktól. egy 100 kilós 190 centis pasi lehet zsírban is annyi, meg kockás has színizomban... az egyetlen fix dolog hogy a nagyobb izom több kalóriát éget ugyanazon mozgásnál. de a testsúly, magasság így fontos, ahogy az életkor is, de pl a pulzust se lehet figyelmen kívül hagyni... nem hiába egy normális pulzusmérő óra egészen tűrhető közelítéssel tud dolgozni... főleg ha mellkaspánt is van hozzá... azok meg nem összegek ha azt vesszük hogy milyen hosszú távra kell...

2011. júl. 29. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!