Helyi fogyás nincs, azt már megtanultam itt, de helyi feszesítés van?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy csak a hasamról stb, nem lehet fogyni, de fezesíteni a bőrt lehet csak egy helyen. Tehát van olyan gyakorlat pl, ami csak a fenekemet feszesíti? Vagy ez is úgy működik, hogy sokat mozgok és előbb utóbb az is feszesedik?2011. júl. 28. 13:39
1/6 anonim válasza:
Feszes testrész = zsírmentes testrész
Helyi fogyás = helyi feszesítés! WÁÓ
Persze elengedhetetlen a feszes testrészhez a megfelelő izomzat, de ha zsíros valamid akkor hiába van alatta az izomtömeg cseszheted...
2/6 A kérdező kommentje:
Arra gondoltam, hogy sokat fogytam és azóta ugyan kisebb vagyok, de olyan mintha még mindig löttyedt lennék.. Izmosodni akarok, nem fogyni tovább..
2011. júl. 28. 14:18
3/6 A kérdező kommentje:
tehát ahhoz, hogy feszes legyek még tovább kell fogynom?
2011. júl. 28. 14:18
4/6 anonim válasza:
Azért vagy löttyedt mert még mindig zsír van ott.
Egyébként célzottan izomcsoportot tudsz növelni, de egyszerre leadni a zsírt és növelni az izmot nem fogsz tudni.
5/6 anonim válasza:
Ahhoz, hogy feszes legyél, zsírmentes izomtömegre van szükség.
Szóval igen tovább kéne szálkásodnod. Most viszont növelj elsőnek izomtömeget mert elb4sztad, aztán majd amikor összeszedtél egy kis izmot akkor majd leszálkásítasz.
6/6 anonim válasza:
"Azért vagy löttyedt mert még mindig zsír van ott."
Arról még nem hallottál, hogy ez a megnyúlt bőr miatt is lehet? Pedig ez így van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!