Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit ér a szobabiciklizés?

Mennyit ér a szobabiciklizés?

Figyelt kérdés
Kb. hány percig tekerjem, hogy haszna is legyen?
2011. júl. 28. 12:50
 1/5 bix ***** válasza:
47%

kaja, és intenzitás függő. lesétálsz 20 percet vagy sprintelsz ugyanennyit, közben otthon kétpofára zabálod a tokaszalonnát a pacallal, vagy semmit nem eszel...

normális diétával, intenzíven amíg megy kb. 1 óra köré ki kéne tolni, de az az elején esélytelen lesz megfelelő intenzitáson...

2011. júl. 28. 12:59
 2/5 anonim ***** válasza:
mindennap egy óra, mellé egyéb mozgás 2-3 X egy héten, plusz figyelsz hogy mit eszel (ez alatt nem azt értem hogy koplalj, hanem étkezz egészségesen) és akkor lesz haszna. és természetesen ha elérted amit akartál akkor sem szabad visszatérned a mozgásszegény életmódhoz
2011. júl. 28. 13:19
 3/5 A kérdező kommentje:
Annyira nem szeretem az ilyen válaszolókat, mint az első. Ki a rák mondta, hogy kétpofára zabálok mindent? Meg miért nem lehet konkrétumokat mondani. Minden válasz ugyanaz: Étkezz egészségesen egyél fehérjét. Nem mindegy hogy mész vagy futsz. Ezeket mindenhol olvasom, nem nagy segítség ha ezt leírod. JA és ha fogyókúra rovatba írtam szerinted zabálok??????
2011. júl. 28. 13:26
 4/5 bix ***** válasza:

kedves kérdező: csak kismillió helyen írták le, köztük én is trilliószor.

a kérdésed értelmetlen, ezért ne várj értelmes választ. ha csak lazán tekered kellhet egy fél nap. ha intervallumosan, sprintek és laza tekeréseket váltogatsz pl 30s sprint 30 laza akkor úgyis elpusztulsz 20 perc alatt, ezt ki kéne tolni 1 óra köré. mellette kéne súlyzós edzés is, mert az egész testedet formában kéne tartani, nem csak a lábadat, fogyáshoz elég, de másra nem.

a zabálás meg csak egy lehetőség volt. hogy értsd, nem lehet ezt megmondani. ha mozgás nélkül van némi kalória deficited akkor jó az intenzív mozgás. ha nem akkor némileg érdemes visszavenni a kalóriákból.

így megfelel? normális kérdésre könnyebb normális választ adni...

2011. júl. 28. 13:34
 5/5 anonim válasza:
Igazad is van 'kedves kérdező'..a válaszok mindig ugyan azok. Sokat ér hidd el! Én is azt csinálom :D Mindennap 30perc utána 10 gugolás és ezt két naponta. Hidd el meglesz az eredménye ;)
2011. júl. 28. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!