Barack+tej turmix. Mennyire hizlal?
Figyelt kérdés
Azt tudom, hogy a barack az negatív kalória, de a tej, az mennyire hizlal? Naponta egyszer eszek, utána már csak ezt iszom.2011. júl. 27. 17:22
1/10 anonim válasza:
nem hízlal csak hasmenésed lesz tőle
2/10 A kérdező kommentje:
Kis mennyiségtől is?:/
2011. júl. 27. 17:25
3/10 anonim válasza:
a tejet mindig lehet inni, legalábbis és úgy tudom, hogy Norbi szerint 1-es, vagyis mindig fogyasztható :D
4/10 anonim válasza:
Ugyan miért lenne hasmenése? Ez csak egy hülye babona.
5/10 anonim válasza:
Én egyszer megittam vagy fél litert, na rá egy órára rám jött a szapora rendesen :D ... De gondolom azért, mert egyszerre ittam :DDD
6/10 anonim válasza:
Nyugi, ha nem iszol meg éhgyomorra 2 litert akkor nem lesz hasmenésed. :) Én sokszor iszom turmixokat, elég nagy mennyiséget (akár 2 bögrével is egyszerre), és sose lett még hasmenésem tőle. :) Viszont vagy folyékony édesítővel édesítsd (gondolom cukorral nem szeretnéd), mert anélkül pocsék az íze. :) Pici citromlével is nagyon finomak a turmixok (mert ízfokozó).
7/10 anonim válasza:
Mi a rák az hogy "negatív" kalória???? Ma már többször is olvastam itt ezt a marhaságot. A barackban is van kalória,ráadásul sok benne a gyümölcs cukor is. Szóval ha többet viszel be a napi szükségletednél barackból,akkor ugyanúgy hízhatsz mint a csokitól. A különbség csak a mennyiség!
Ez olyan orbitális tévhit hogy a gyümölcs az jajdejó jajde szuper korlátlanul lehet belőle zabáni minden nap amennyit bírunk. HÁT NEM. Ezt csak azért ajnározzák mindenhol hogy a csoki helyett legalább gyümit együnk.
8/10 anonim válasza:
Barack-negativ kalória?
Az egyik ismerősöm anyja tavaly úgy akart lefogyni, hogy csak barackot evett. Nem tudom, mennyi ideig csinálta, de 2 kilót hízott. ☺
9/10 anonim válasza:
a barack pedig negatív kalóriás étel, akárcsak az alma, ami azt jelenti, hogy a megemésztése több energiát igényel, mint amennyit kinyer belőlük a szervezet...Kétlem, hogy ha valaki csak barackot eszik, még meg is hízik...
10/10 anonim válasza:
Hát akkor csak egyétek utolsó, és kérdező, a barackot. Lehet, hogy tudtok valami kaját, amitől meg izmosodtok... Aztán ülhettek egész nap a gép előtt, közben csak kajáltok, kajáltok, és pár hét múlva nemcsak hogy lefogytok, de irtóra ki is izmosodtok. Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!