Ilyenkor jó a barack?
Figyelt kérdés
Olyan hat körül vacsoráztam de picit éhesnek érzem magam. Ma ezt ettem: reggel barna kenyér egy szelet sonkával főtt tojással. Ebédre egy kisebb tányér gulyásleves. ma sokat sétáltam siófokon nagyon meleg volt és ettem egy fagyit. És megettem egy fél kiflit tk sonkával egy kis sajttal. :D ha most éhes vagyok és megettem 4 barackot az nemárthaat nem? ha még eszek kettöt hármat:d?2011. júl. 14. 21:09
1/6 A kérdező kommentje:
ja és a leveshez pogit is ettem:D
2011. júl. 14. 21:10
2/6 anonim válasza:
meg tizet, tizenötöt. mi ez a kifli meg gulyásleves pogival? ehhez még 4 barack ESTE és még mindig szeretnél. hát...
3/6 anonim válasza:
:D
Öszintén szólva ma már egyél barackot mindegy,
mivel ettél fagyit , ami édessém és sonkát, de holnap jobban figyelj az étrendedre.
4/6 anonim válasza:
Sztem nem sok amit ettél ma, a barackban meg amugy is alig van kalória. annyit eszel belőle amennyit akarsz majd hnap kipisiled:D
5/6 anonim válasza:
szóval ma nem ettél. érdemben.
reggeli 1 szelet sonka. egy éhező még a lábadat is megcsókolná érte, de továbbra is éhező maradna.. barna kenyér persze oké.
leves még ha gulyás leves is.. tegyük fel volt azért benne hús.. ezek a kis pogi meg kifli dolgok továbbra is arra jók hogy ne halj éhen..
a gyümölcs azért nem rossz, cukros de úgy tűnik alig ettél egész nap.. más kérdés hogy a gyümölcscukor főleg zsírként raktározódik. viszont nem tudhatom a nemedet, fizikai aktivitásodat... azért ezek számítanának ám.
6/6 anonim válasza:
hiába kevés benne a kcal ha teli van chval. este nem kéne. nagyon nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!