Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A rántást mivel lehetne...

A rántást mivel lehetne helyetesiteni? S hogyan?

Figyelt kérdés
Pl. A köménymag levest mért lehet enni diéta alatt haa ugymond "hizlal"??!
2011. júl. 27. 15:28
 1/4 anonim ***** válasza:

Diéta nem egyenlő fogyókúra. Diéta = betegség esetén kímélő kaja. Nem cél a fogyás.

Fogyókúra: testsúly csökkentése.

2011. júl. 27. 15:34
 2/4 anonim ***** válasza:
A köménymagnak görcsoldó, emésztést elősegítő hatása van.
2011. júl. 27. 15:34
 3/4 bix ***** válasza:

a rántással annyira nincs baj. nincs benne sok liszt. semmi nem hizlal és minden hizlal sajnos. ha több a bevitt kalória mint az elégetett akkor lehet az gyümölcstől zöldségtől akármitől akkor is hízni fogsz.

lehet enni köménymag levest, csak ált tápláló, vitaminokban, fehérjében hasznos tápanyagokban gazdag ételeket viszünk be normálisabb szénhidrátforrások kíséretében mértékkel, a köménymag leves meg gyak egyikkel se nagyon bír. ettől még lehet enni, csak semmi nincs benne.

aki meg a fogyókúrát elemezgette a diétával szemben: a fogyókúrában meg ott van a kúra szó, ami azt jelenti hogy időszakosan végzed. ez nagy hiba, mert ha utána visszatérsz a megszokott kerékvágásba akkor bizony híni fogsz ahogy addig is azt tetted. életmódot kell váltani, mozgást beépíteni a heti programba, a kaján jelentős mértékben változtatni, és súlyt is lehet értelmesen tartani, és némi csalás is beleférhet

2011. júl. 27. 15:46
 4/4 A kérdező kommentje:

BIX .. :) mind jo amit irtal koszonom!

es igen tudom.. en teljesen eletmodot valtottam, 59kgrol 51re mentem le, es ebbe benne van a sport es a rendes taplakozas de 6utan nem eszek, persze neha szoktam csalni ;;) :D most belefer, istenem :D

dee... en szerintem most ha 1tanyer levest megeszek mindegy az h rantas van-e vagy nincs.. ugy-e??

2011. júl. 27. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!