Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Norbi update! Rántást hogy...

Norbi update! Rántást hogy csináljátok liszt nélkül vagy mivel helyetesítitek?

Figyelt kérdés
2010. nov. 9. 11:38
1 2
 1/11 anonim válasza:
Ételkeményitővel.1 doboz 200ft körül van.habaráshoz tejjel, rántáshoz,vízzel kell el keverni.Én nagyon szeretem, kényelmes,és gyors.
2010. nov. 9. 11:58
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

A keményítőt = kukoricaliszt (kb). Ugyanannyi kalória van benne, mint a fehér vagy tk. lisztben, csak élettanilag jobb, mint a fehér. A kaja állagát viszont olyan fura kocsonyássá teszi, én pl. undorodom az ilyen állagú főzelékektől. Valahogy kiráz a hideg tőle.


A rántás attól rántás, hogy olaj és liszt van benne, a lisztet pedig megpirítod. Sajnos ezt az ízt nem lehet semmi más módon helyettesíteni, nem lesz ugyanolyan.


Ha nagyon szigorúan akarod venni a norbizást, akkor vegyél update lisztet. Ha nem annyira, akkor csináld teljes kiörlésűvel, csak próbálj meg olyan keveset használni, amivel még megfelelő lesz a dolog.


Amúgy én is norbiztam, az első könyvében leírja, hogy attól, hogy az U1-es kajába belekerül kis mennyiségű 2-es, 3-as összetevő, attól még U1-es marad. Sokkal jobb, ha a főzeléket 1 kanál (ha sok, akkor 2) tk. liszttel rántva szívesen és jóízűen megeszed, mintha nem izlik, mert se íze és se bűze, és helyette gyorsan benyomsz egy szendvicset.

2010. nov. 9. 12:25
Hasznos számodra ez a válasz?
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
és sokszor zabpehellyel sűrítem a kaját, vagy rozsliszztel.
2010. nov. 9. 12:29
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/11 anonim ***** válasza:

zabpehellyes hogyan?

őrölve, vagy benne lesznek a darabok, és pl. helyettesítik a tésztát?

2010. nov. 9. 12:40
Hasznos számodra ez a válasz?
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
én örőlt zabpelyhet használok, és nagyon jól funkcionál akár rántott hús bundájaként is :)
2010. nov. 9. 12:57
Hasznos számodra ez a válasz?
 6/11 anonim ***** válasza:
Én Update lisztet használok, ez az egyetlen termékük, amit megveszek. Igaz, hogy nagyon drága. De pl. főzelékbe 1 kanálnyit teszek, úgyhogy sokáig elég.
2010. nov. 9. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 7/11 anonim ***** válasza:
Én zabkorpát használok, olyasmi az állaga, mint a zsemlemorzsának. Hétvégén pl. kókuszkockát sütöttem belőle, el se akartam hinni, milyen jó kis piskótát lehet sütni ebből a fűrészporból. :) Alig volt érezhető, hogy nem lisztből volt.
2010. nov. 9. 13:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 8/11 anonim ***** válasza:
Egy merőkanálnyi zöldséget mixxerrel pépesítek, vagy egy db benne főtt krumpli. Ettől finom és sűrű lesz a főzelék. Liszt, rántás, habarás nem kell.
2010. nov. 9. 13:38
Hasznos számodra ez a válasz?
 9/11 anonim ***** válasza:
magyarázza már el valaki, hogy mitől lesz a liszt "update" liszt?
2010. nov. 9. 13:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 10/11 anonim ***** válasza:

Csökkentett szénhidráttartalmú és lisztekhez képest tök magas a fehérjetartalma.


Amúgy eléggé mű, tehát a rozsliszt stb. egészségesebb, ez viszont diétásabb. El lehet dönteni, kinek mi a fontosabb.

2010. nov. 9. 13:54
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!