Férfiak! Milyen az ideális testű nő számotokra?
Én nő vagyok, de ha nem baj hozzászólok a témához.
Itt bármilyen fogyókúrával kapcsolatos kérdést olvasok mindenkinek leírják, hogy ennyit-meg ennyit kellene még fogynia, akkor is ha teljesen normális alakja van. Ennek ellenére én az mondom, hogy az életben a férfiak sokkal kevésbé kritikusak,mint mi saját magunk, nekik nem számít az a plusz 5 kiló. Azt gondolom inkább saját elvárásaink azok amik miatt sokszor túlzásba visszük a dolgokat, nem a férfiak támasztják ezeket. A médiában (így vagy úgy), de szinte mindenki szép, vékony, és mivel ez kinek ne tetszene, rájuk akarunk hasonlítani.
Én is épp egy fogyókúra közepén vagyok, 70kg és 168 cm vagyok,van még miből fogyni, de ez csak engem zavar. Mert látom a visszajelzésekből, a megakadt tekintetkből, hogy így is nagyon sok mindenkinek megtetszem, de végsősoron csak az a fontos, hogy magunknak megfelejünk.
Pár hónapja volt fent egy képem, 73 kg voltam akkor még, és az összs hozzászóló maximum 5kg fogyást javasolt, úgyhogy megcáfolom azt, hogy 50kgosan tetszünk csak a férfiaknak.:) Ideje megbarátkoznunk a gondolattal, hogy mi magunk vagyunk a saját mumusaink, és olyan elvárásoknak akarunk megfeleni, amik nem is léteznek..
Szerintem önbizalomhiányuk van és ezért akarnak egyre soványabbak lenni.
Rubint Réka nem a fogyókúrát, hanem az edzést és egészséges életmódot(na meg a termékeit...) hirdeti, azt én se értem miért nem edzenek sokan. Szerintem ez a kettő nem függ össze, feszes edzett lehetsz úgy, hogy közben egészséges maradsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!