A férfiak szexisnek tartják a kicsit húsosabb csajokat?
Kinek a pap, kinek a papné - mondja a szólás is.
Sokáig én is azt hittem, hogy a férfiak kizárólag a sovány, magas, hosszúcombú, nagymellű lányokért vannak oda, csupán őket tartják szexisnek. Tévedtem, - hál istennek. Sajnos az nagyban befolyásoló tényező, hogy éppen milyen az aktuális nőideál, viszont mostani meglátásom már az, hogy a férfiak inkább azokat a lányokat, hölgyeket kedvelik, akik kicsit husisabbak, akiken nem csak a csontokat lehet megfogni. Jelenlegi párom kifejezetten haragudott azért, hogy diétázom, mondván neki husisan jobban tetszem. Az utóbbi időben pedig egyre inkább hasonló gondolkodású férfiakkal találkoztam. Nagy a baráti társaságunk, így bátran kijelenthetem, hogy a nőiesen telt, formás lányok, sszonyok hozzák inkább tűzbe a férfinépet, úgy hogy nem kell elkeseredni azért, ha valaki pár kilóval többet mutat a mérlegen.
Az hülyeség, hogy csak a nagy mell a szép. Nagy mell max. ruha mögött, de ruha nélkül egyértelműen a kicsi a nyerő :D
Az nem szép, ha valakinek túl vékony a lába, combon lehet egy kis felesleg... illetve kinek a pap, kinek a papné; én konkrétan azt se szeretem, ha a has papírvékony.
sztem amellnek nem épp a mérete, annál inkább formája számít..meg h mennyire feszes...
am én személy szerint nem szeretem a piszkafa csajokat de kövéreket sem..megint azt mondom arany középút..!azért ne legyen sovány kategória !hanem az a pont még nem kövérnek számító inkább!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!