Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A nap melyik szakaszaban a...

A nap melyik szakaszaban a leghatekonyabb a torna ha fogyni szeretnek? Mindegy hogy mikor tornazok? Napi 40 percet

Figyelt kérdés
2011. júl. 27. 06:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Az állva pisilés a világon a leghasznosabb dolog :) gondolj bele, mi bárhol pisilhetünk úgy, hogy még a gatyánkat se kell letolni, nem kell se wc-papír se semmi :D
2011. júl. 27. 08:53
 12/15 anonim ***** válasza:
Hát nagyon, hogy borotváljam az állát XD
2011. júl. 27. 08:54
 13/15 anonim ***** válasza:

,,Az állva pisilés a világon a leghasznosabb dolog :)"

Hátezaz!!! :-DDD ez is meg a súlyemelés is! Még szerencse hogy minden más nekünk jutott :-DDD...

<amúgy szerinted mikor fogják ezeket moderálni? > :-DD eléggé off. :-DD

2011. júl. 27. 08:57
 14/15 anonim ***** válasza:

De lehet, mindegy akkor is legalább tanul egy pár más dolgot is a kérdező...

Na de on: mindent visszavonok, ha a torna szó alatt szertornát ért!

2011. júl. 27. 08:59
 15/15 anonim ***** válasza:
azt mondják fogyókúrázónak mindenképp reggel. De én egy órás edzés után úgy éreztem kiszakad mindig a gyomrom és nagyon hangos is volt. :S Én ha tornázok is gyors hasgyakorlatot és fenékgyakorlatot lenyomok fél órában és már eszem is. Tovább nem bírnám ki. :(
2011. júl. 27. 09:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!