Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék nyárra 8 kg-tól...

Szeretnék nyárra 8 kg-tól megszabadulni. Kisbabám mellett nem túl sok időm van, de heti 2x járok tornázni és elkezdtem enni teljes kiőrlésű kenyeret. Este 6 után nem eszek semmit. Jó úton haladok?

Figyelt kérdés
Már nem szoptatok és drága kütyükre nincs pénzem. Valami egyszerű, gyors diéta kéne, ami mellet nem vagyok éhes és nem hízok.
2009. ápr. 6. 09:14
 1/2 anonim ***** válasza:
Én a 8 hósom mellett kezdtem el most diétázni. Számolom a kalóriákat, 1000-1200 fölé nem megyek és du. 2-3 óra után nem eszem csak fehérjét és nyers zöldséget. Mellette heti 4x1 óra mozgás kb. Még az elején vagyok, pár nap alatt leugrott 2 kiló, de ez a diéta elején mindig így van.
2009. ápr. 6. 10:18
 2/2 anonim ***** válasza:
a kérdezonek: nagyon jól csinálod, az a lényeg,h 6 után már ne egyél, és persze az is fontos,h azért nap kozben sem "zabálj" /bocs a kifejezésért,nem neked szól,csak általánosságban írtam/,csak mértékkel egyél.mindenbol ehetsz,csak ne dupla adagokat.és 1 kis torna is jobban segíti a fogyást.sok sikert!
2009. ápr. 6. 14:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!