Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány százalékos testzsírral...

Hány százalékos testzsírral néz ki egy 18 éves lány tényleg JÓL?

Figyelt kérdés
172 cm magas, 64 kiló vagyok, a testzsírom 20%. Még tervezek fogyni kb 5 kilót, de arra kíváncsi lennék, hogy a tényleg karcsú nőknek milyen a testzsírja?
2011. júl. 26. 21:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Én is dettó ilyen vagyok: 18 éves lány, 172 cm és 63 kg... honnan tudom azt h hány % a testzsírom?
2011. júl. 26. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Először is hol mérted?Mert a net tele van kamu testzsír mérő tesztekkel,amik nem adnak hiteles adatot.

Amit meg kérdezel eléggé szubjektív.Nekem a sportosabb lányok tetszenek 16-18% tzs körül.Egyébként a ckm modelleknek,szépség királynőknek is kb ennyi.

De ha hiteles a mérésed a 20% is egy jó eredmény,bár a méreteidet figyelembe véve,ha nem vagy nagyon izmos,akkor a 20%ot erősen kétlem.

2011. júl. 26. 21:31
 3/6 bix ***** válasza:
második: a legtöbb gyógyszertárban meg lehet méretni. géppel nem lesz pontos, manuálisan kell csináltatni ha van rá lehetőség. dietetikusok pl megcsinálják
2011. júl. 26. 22:07
 4/6 anonim ***** válasza:

2vok

Tudom én,azért írtam.Csak a lányok nem szoktak hemzsegni a sportorvosnál bőrredő mérésre.

Egyébként a 4 ponton mérő gép is viszonylag pontos és jobb,mint a nyakvastagságos kamu netes teszt:).

2011. júl. 26. 22:10
 5/6 A kérdező kommentje:
gyógyszertárban mértem.
2011. júl. 27. 00:08
 6/6 anonim ***** válasza:
20 % testzsírszázalék egy felnőtt átlag, egészséges nőnek az alsó határ...ez alatt nagyon izmos esetenként kockás hasú nénik vannak
2011. júl. 27. 00:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!