Kb október végéig lehetséges lefogyni minimum 10 kilót EGÉSZSÉGESEN?
Majd egy fél éve fogyózom, eddig 15 kilót fogytam. Most már elég lassan megy le . Pl az elmult héten csak 30-40 deka ment le, de van amikor 80-90 is.. Változó. És igen, egészségesen fogytam le , sok sporttal és egészséges kajákkal.
A kérdésemben azért kérdezem hogy egészségesen. Mert nem tudom hogy 3 hónap alatt egészséges-e 10 kilót lefogyni. Mert én egy fél év alatt fogytam 15 kilót.
És ha lefogytál, akkor is tudod tartani a NAPI másfél órát? Mert ha megnyugszol, hogy oké, akkor ugyanúgy vissza lehet hízni, mintha a régi kajálásra térnél vissza.
A kaja és a sport is olyan legyen, amit akkor is tudsz tartani, ha már lefogytál.
írsz egy emailt ..segítek...csak itt már nem szívesen írom a bevált módszert...m még annyit se bírnak írni h köszönöm..Kérlek írd le,h mi az átlag napi kajálásod,hány cm vagy,hány kgról fogytál,mennyi vagy most,mit edzel.
emailem: annanemeth@citromail.hu
Ez csak egy lehetőség,nem muszáj! Kitartást!
szálkásító étrend. csűrsz még napi 50g-mal kevesebb szénhidrátot, oszt már több fog lemenni.
amúgy heti 1kg fogyást "egészségesnek" mondunk. tehát Te belfeférsz ebbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!