Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Életmódváltás. De hogyan?

Életmódváltás. De hogyan?

Figyelt kérdés

Amióta az eszemet tudom,mindig is húsosabb lány voltam.Genetikailag is vaskosabb vagyok,és elég vastag a csontom is,így tudom,hogy sose leszek modellalkatú,pálcika lábú(de őszintén,nem is akarok az lenni).Sajnos eléggé szeretek enni,de szerencsére a feleslegem nagyon arányosan oszlik el rajtam,senki se nézi ki belőlem,hogy 65 kg vagyok:)

Már nagyon régóta le akarok fogyni,de sosem sikerült eddig,sok mindent kipróbáltam,bébiétel diéta,90 napos,alma diéta...sorolhatnám.Koplalni is próbáltam,de feladtam.

Rájöttem,hogy lefogyni nem fogok tudni fogyókúrákkal,csak életmódváltással.

DE!Nem állunk túl jól anyagilag,így nem tudok mindennap csirkemellet enni,zöldségekkel,meg mozarellát sárgadinnyével.

10 kg-t akarok fogyni.Ha betartom a napi 5x étkezést,reggelire rozskenyér,felvágott,paprika,tej,tízóraira vmi gyümölcs/zöldség,ebédre amit anya főz(nyilván zsíros pörköltet nem fogok enni nokedlivel,de egy tányér gulyást,esetleg krumplifőzeléket megeszem),du. gyümölcs/joghurt,és a vacsit kihagyom,mellett mozgok amennyit csak bírok(futás,gyaloglás,Rubint Réka,tornák),sikerülhet leadni 10 kg-t?

Ez így megfelelő lenne életmódváltásnak?

A narancsbőrömet is el akarom tüntetni,és szeretném ha szép,feszes lenne a bőröm.Persze cukrok,édességek,zsíros kajákat száműzöm.

17/L

2011. júl. 23. 19:23
 1/4 anonim ***** válasza:

Szerintem ez így korrekt. Azt még tedd hozzá, hogy semmi cigi meg pia és akkor még jobb. :-D

Persze ne számíts gyors eredményre. Lassú lesz, ezért ne légy türelmetlen. Inkább élvezd, hogy egészséges vagy, és vigyázol is rá, no meg ne kínozd magad.

Sok sikert!

2011. júl. 23. 19:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Én nagyon drasztikusan csináltam.

Előtte próbálkoztam, hogy kevesebb kenyér, kevesebb szénhidrát, kicsit több mozgás stb...de nem sok értelme volt, alig volt változás.

Egyszer elszántam magam, teljes mértékben betartottam a Norbi diétáját, és megcsináltam minden nap a Rubint Réka DVD-t. A harmadik DVD-t.

Egy év alatt megszoktam, már, ha akarnék sem tudnék úgy enni és nem mozogni, mint azelőtt.

Mert a véremmé vált az új életmód.

De ehhez több mint egy év kellett.

Te se add fel!

Akkor se, ha nehéz.

Sok sikert Neked!

2011. júl. 23. 20:06
 3/4 anonim ***** válasza:

20:06!

Mennyit fogytál így és hány kgról indultál?

2011. júl. 23. 20:15
 4/4 anonim ***** válasza:
Váltsunk együtt életmódot én is közdök pár kiló felesleggel
2011. júl. 23. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!