Szeretném elkezdeni a "valaha kövér voltamot.110 napom van arra h 25 kg fogyak, edzőnélkül kitartással sikerülni fog, hogy csináljam?
Szia!:)
Ha gondolod akkor www.youcandoit.try.hu mi szivesen olvasnánk,segitenénk,támogatnánk lesd meg az oldalt.
ez csak rajtad múlik
hány kilo és hány centi vagy amúgy?
ha van elég kitartásod és önfegyelmed akkor minden lehetséges
részesísd előnyben reggelire a teljes kiőrlésű kenyeret sovány sajttal, pulyka-csirkemellsonkával, vagy főtt tojással vagy valamilyen zöldség, túrókrémmel és hozzá egyél zöldségeket vagy zabpehely/búza-zabkorpa sovány tejtermékkel(kefír, joghurt, tej) hozzá valamilyen gyümölcs(főleg bogyósok), vagy gyümölcs-zöldségturmixok, levek hozzá ehetsz pár szem korpás kekszet
tízórai, uzsonnára egyél gyümölcsöket vagy kefírt, joghurtot, cukormentes müzliszeletet
ebéd: könnyű zöldséglevesek, paradicsomleves, gyümölcsleves, tojásleves, ragulevesek, másodiknak grillezet/párolt halak, sovány husok (ez változatos legyen sovány sertés, marhahús, csirkehús, pulykahús) főtt tojás, héjában sült krumpli (2-3 db heti 1) barnarizs, köles egy csészényivel, párolt zöldségek, hüvelyesek, saláták, teljes kiőrlésű tészta is mehet heti 1szer, főzelékeket ha joghurttal vagy keményítőveé sűríted, pürésíted mehet -pl tök, spenót, sóska ezek jók, rakott, töltött zöldségek túróval, gombával, sovány darálthússal
vacsorára már inkább fehérje és zöldség kombinációt válaszd, túró zöldségekkel, főtt tojás, sovány husok, halak, zsírszegény tej, kefír, joghurt, saláták, sovány sajtok, zöldségpürék, gyümölcsök közül banán, szőlő, füge, datolyát már ne
emellett rendszeres mozgás, folyadék, zöld tea és menni fog
nekem ezzel az étrenddel és egy kis bűnözéssel is néha(étcsoki, egy egy gyümölcsös, túrós szelet, túrórudi, vaniliás tej, jégkrém) heti 1 kilot fogytam ez egy változatos és szerintem egészséges étrend, nem untam meg és nem lett semmiből se hiányom
szóval hajrá kitartás és eléred a célod!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!