Szerintetek ez mennyire reális?
Figyelt kérdés
Régebben fogyóztam, most tartom a súlyom (168 cm 47-48 kg, munkám miatt vagyok ilyen vékony!!! szal ne gyertek hogy hízzak)
Nyaraltunk és eléggé sokat ettem. Nem szabadba mentem futni rossz idő miatt (amúgy mindig oda megyek) hanem futógépen voltam és fél óra alatt 312 kcalt égettem el!!! Ez mennyire reális érték? Mert hogy egy 75 kgos ember ennyit simán eléget fél óra alatt az OK. De én a 48 kg-ommal??
2011. júl. 22. 17:09
1/6 A kérdező kommentje:
ui.: nem nagyon értek futógépekhez. Manuális funkción futottam, néha gyorsabban, néha lassabban + eléggé tempós séta fel+levezetésnek elején/végén. Nem tápláltam be se életkort, se súlyt, se semmit, csak megnyomtam a STARTot, meg nyomtam a SPEED gombot.
2011. júl. 22. 17:14
2/6 anonim 

válasza:

Akkor az előző ember aki beállította az ő adataival futottál szóval lehet előtted aki a saját adatait használta(lehet hogy 4hete volt)akkor egy 102kg volt,de az is lehet hogy 45
3/6 anonim 

válasza:

Ez becslés... az összes ilyen gép csak becslést végez, még ha bekéri az adataid, akkor sem tudja megmondani pontosan.
4/6 A kérdező kommentje:
De szerintetek lehetséges a súlyommal ennyi kcalt veszteni?
2011. júl. 22. 18:16
5/6 anonim 

válasza:

6/6 A kérdező kommentje:
Köszi:)
2011. júl. 22. 20:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!