Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Megettem egy egesz sonkas...

Megettem egy egesz sonkas pizzat. Hany kcal lehet kb?

Figyelt kérdés

Megettem ebedre...mennyi kcal lehetett benne? kb 30 cm lehetett. Olaszorszagban vok es itt ez volt a mai menu. amugy a altalaban hust es salatat eszek, de ma ezt kaptam.

este hus es salata + fott zoldseg lesz a kaja.

hany kcal lehetett kb a pizza?

kerlek ne kcal tablazatot linkeljetek, itt nem tudom megnezni.

Kerdesre valaszoljatok.

koszi

2011. júl. 22. 15:16
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
800-1000 biztos volt...
2011. júl. 22. 15:30
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem tudom, hogy mennyi korul lehetnek. en azthittem, hogy olyan 1500-1600.

De amugy akkor ma mar nem szabad ennem? Vagy hogy van ez? Eddig csak ezt ettem (mert a kocsogok ezt adtak...na mindegy). Szoval este akkor mar ne egyem meg azt amit irtam vagy meg belefer?

2011. júl. 22. 15:32
 3/13 anonim ***** válasza:
egyél nyugodtan még ma ha éhes vagy, néha néha belefér ilyen, nem kell aggódni, nemfogsz tőle hízni semmit, lehet holnpra kicsit fel leszel puffadva, de nem a hízás miatt, hanem mert sok. én is bevágok néha egy fél pizzát, meg sütiket meg ilyen dolgokat, de nem hízok.
2011. júl. 22. 15:48
 4/13 anonim ***** válasza:
37%

1 aki köcsögözi azt, aki enni ad neki, azt jól fel kell pofozni

2 attól, hogy eléd rakják, nem kell megenni az egészet

3 felemeled a segged és elmész sportolni, akkor nem kell aggódni egy rohadt pizza miatt

4 én elég nagy étkű vagyok, de egy 30 cm-es pizzát együltő helyemben még nemigen sikerült megegyek - valószínűsítem, hogy a szemmértékeddel is van némi probléma

5 attól, hogy a nap további részében koplalsz nem lesz jobb

6 ha ma túlléped az ajánlott kalóriabeviteledet, attól még nem dől össze a világ

5

2011. júl. 22. 15:48
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
miért kell leköcsögözni az olaszokat? nagyon vendégszerető nép, arról ők nem tehetnek, hogy fogyni akarsz, de közben válogatás nélkül tömsz az arcodba mindent... megehetted volna csak a felét is vagy a negyedét.
2011. júl. 22. 15:49
 6/13 anonim ***** válasza:
Tuti volt 1500kcal is. Egy átlagos szeletben 260kcal körül van,egy pizzát meg nem is tudom talán 6felé szeletelnek.
2011. júl. 22. 15:50
 7/13 A kérdező kommentje:

1 ha nem tudod, hogy miert kocsogozom oket, akkor te se kocsogozz

2 ha nem tudod, hogy miert ette meg mind, akkor ne itelkezz

3 valaszt vartam es nem okoskodast

De akkor valaszolok az OFF-olasodra. Azert kocsogoztem, mert egy olyan helyre kerultem, ahol reggel 9-tol hajnali 4-ig dolgoztatnak 6 napot egy heten, melynek a fele ideje MOZGASSAL (ugralassal telik!!)

A ceget kocsogoztem, mert ok teszik ezt.

Kocsog.

2011. júl. 22. 16:13
 8/13 anonim ***** válasza:
53%

1 látom, elég szegényes a szókincsed, te népi cserépedény

2 gondolom, fizetést is kapsz a munkádért, te kis ibrik

3 munkaszerződésed van-e? mi van benne, mint munkaidő, te kis cuki csupor?

4 lehet másik munkahelyet keresni kis kancsó

5 ha egész nap melóznál és ugrálnál, akkor nem kéne a megijedned egy pizzától, kannácska

6 attól, hogy eléd rakják nem kötelező mind megenni, kis csorba cserépáru

2011. júl. 22. 16:17
 9/13 anonim ***** válasza:
ja és biztos ma van a szabadnapod, mert reggel kilenc és hajnali 4 között vagyunk és te nagyon ráérsz netezni ;)
2011. júl. 22. 16:19
 10/13 anonim ***** válasza:

Jólvanmár tudjuk hogy táncikálsz egész nap! Tűrhetetlen már a stílusod! Ha ennyire kikészít a munkahelyed és ilyen agresszívvá tesz akkor hagyd ott.

Ha meg egész nap mozogsz, nem értem miért parázol ennyire a kaján,hogy naponta írj kérdéseket ezzel kapcsolatban.

2011. júl. 22. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!