Megettem egy egesz sonkas pizzat. Hany kcal lehet kb?
Megettem ebedre...mennyi kcal lehetett benne? kb 30 cm lehetett. Olaszorszagban vok es itt ez volt a mai menu. amugy a altalaban hust es salatat eszek, de ma ezt kaptam.
este hus es salata + fott zoldseg lesz a kaja.
hany kcal lehetett kb a pizza?
kerlek ne kcal tablazatot linkeljetek, itt nem tudom megnezni.
Kerdesre valaszoljatok.
koszi
Nem tudom, hogy mennyi korul lehetnek. en azthittem, hogy olyan 1500-1600.
De amugy akkor ma mar nem szabad ennem? Vagy hogy van ez? Eddig csak ezt ettem (mert a kocsogok ezt adtak...na mindegy). Szoval este akkor mar ne egyem meg azt amit irtam vagy meg belefer?
1 aki köcsögözi azt, aki enni ad neki, azt jól fel kell pofozni
2 attól, hogy eléd rakják, nem kell megenni az egészet
3 felemeled a segged és elmész sportolni, akkor nem kell aggódni egy rohadt pizza miatt
4 én elég nagy étkű vagyok, de egy 30 cm-es pizzát együltő helyemben még nemigen sikerült megegyek - valószínűsítem, hogy a szemmértékeddel is van némi probléma
5 attól, hogy a nap további részében koplalsz nem lesz jobb
6 ha ma túlléped az ajánlott kalóriabeviteledet, attól még nem dől össze a világ
5
1 ha nem tudod, hogy miert kocsogozom oket, akkor te se kocsogozz
2 ha nem tudod, hogy miert ette meg mind, akkor ne itelkezz
3 valaszt vartam es nem okoskodast
De akkor valaszolok az OFF-olasodra. Azert kocsogoztem, mert egy olyan helyre kerultem, ahol reggel 9-tol hajnali 4-ig dolgoztatnak 6 napot egy heten, melynek a fele ideje MOZGASSAL (ugralassal telik!!)
A ceget kocsogoztem, mert ok teszik ezt.
Kocsog.
1 látom, elég szegényes a szókincsed, te népi cserépedény
2 gondolom, fizetést is kapsz a munkádért, te kis ibrik
3 munkaszerződésed van-e? mi van benne, mint munkaidő, te kis cuki csupor?
4 lehet másik munkahelyet keresni kis kancsó
5 ha egész nap melóznál és ugrálnál, akkor nem kéne a megijedned egy pizzától, kannácska
6 attól, hogy eléd rakják nem kötelező mind megenni, kis csorba cserépáru
Jólvanmár tudjuk hogy táncikálsz egész nap! Tűrhetetlen már a stílusod! Ha ennyire kikészít a munkahelyed és ilyen agresszívvá tesz akkor hagyd ott.
Ha meg egész nap mozogsz, nem értem miért parázol ennyire a kaján,hogy naponta írj kérdéseket ezzel kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!