Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan fogyhatnék combból és...

Hogyan fogyhatnék combból és fenékből?

Figyelt kérdés

Kb.egy-másfél hónap múlva lesz a sulinkban fotózás,ugyanis idén ballagok a 8.-ból,és a csajokkal úgy beszéltük meg hogy mindenki rövid(térd fölé érő)szoknyát vegyen fel.Csak az a gondom,hogy anyukámtól elég vizíló lábakat örököltem,és hát ilyen lábbal mini szoknyát felvenni...

Szóval szeretnék fogyni combból,és fenékből,meg mondjuk a vádlim se olyan szép,mert túl izmos,azt is szeretném formálni egy kicsit.Mit mozogjak,és milyen gyakorlatokat végezzek??És mit egyek??

Szeretnék jól mutatni a szoknyában,szóval most nagyon határozott vagyok:)

Előre is köszi a válaszokat:)

Ja és nem szeretnék olyan bunkó válaszokat kapni,hogy "ilyen kérdés már volt",meg hasonlókat.

2009. ápr. 3. 08:25
 1/7 anonim ***** válasza:
2009. ápr. 3. 09:35
 2/7 A kérdező kommentje:
Igen bunkó vagy:)De azért köszi:)
2009. ápr. 3. 09:45
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Írhatnál némi testmagasság/súly adatot, hogy el tudjuk dönteni, a testsúlyod miatt van víziló lábad, vagy genetikus.

Ha a testsúlyod miatt, akkor diétáznod kell. Ne egyél péksüteményt, kenyeret, ne igyál kólát, ellenben ehetsz abonettet, zöldségeket, gyümölcsöt, húst és salátát. Igyál sok vizet és végezz naponta minimum egy óra aerob edzést, ami lehet kangoo, séta, lépcsőzőgép, ellipszis tréner, a lényeg hogy ne állj le egy óra előtt.

Ha genetikus, és tényleg izmos a lábad, akkor izomból kell fogyni. Ne csinálj olyan izmosító gyakorlatokat, mint a guggolás, kitörés, vádligyakorlatok. A mozgás ugyanaz mint amit fent írtam, és lehet, hogy a te esetedben célravezető a koplalás. Egyél napi három almát és négy liter vizet. Elképzelhető hogy néha összeesel és elájulsz de cserébe jó kis piszkafa lábaid lesznek.

2009. ápr. 3. 10:01
 4/7 A kérdező kommentje:
162 cm,és 63 kg vagyok,és mint mondtam anyukámnak is hasonló lábai vannak,szóval ez genetika.De a combom és a fenekem egyáltalán nem izmos,inkább hájas,csak a vádlim izmos.Ja és köszi a választ:)
2009. ápr. 3. 10:13
 5/7 anonim ***** válasza:
58%
mi az a kitörés?
2009. ápr. 3. 14:33
 6/7 anonim ***** válasza:
sehogy, genetikától függ, hogy honnan milyen mértékben fogysz..
2009. ápr. 3. 20:36
 7/7 anonim ***** válasza:
58%
A kitörés az amikor az árfolyam beékelődik egy támasz és egy ellenállás közé majd "kitörik" valamelyik irányba.
2009. ápr. 3. 22:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!