Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez rossz tízórai volt?

Ez rossz tízórai volt?

Figyelt kérdés
Összeöntöttem 2 pohár natúr joghurtot, egy almát belekockáztam és megszórtam őrült fahéjjal. Nagyon eltelített, és most bűntudatom van :/
2011. júl. 20. 12:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

Hű, megettél alig 200kcal-t, tényleg ásd el magad...

Ez már a modern élet és étkezési szokások legalja, amikor az embernek bűntudata van néhány kalória miatt. Áh...

2011. júl. 20. 12:26
 2/11 anonim ***** válasza:

Egy fél karika sárgarépával jobban jártál volna!

Remélem fake -.-"

2011. júl. 20. 12:27
 3/11 A kérdező kommentje:
Nem fake :/ Mások is mondták már, hogy étkezési zavarom van, mert hogy annyit eszek, mint egy egér... de nem igaz, csak nem zabálok és mindig jól lakok. Csak az agyam nem képes felfogni, elhinni, hogy ha valami finom és telítő, akkor nem hízlal :S
2011. júl. 20. 12:31
 4/11 anonim ***** válasza:
hát ha ennyitől bűntudatod van, akkor tényleg van probléma.
2011. júl. 20. 12:32
 5/11 A kérdező kommentje:
Hogy tudnám elnyomni ezt a rossz érzést? :/ Állandóan csak a kcalokat számolom, unom, hogy egy fagyit nem tudok elnyalni, mert utána napokig hisztiznék...
2011. júl. 20. 12:33
 6/11 anonim ***** válasza:
Egyszerű. Nem fogod számolni, se méregetni a grammokat. Eszel úgy, hogy jól essen, mellette mozogsz továbbra is, és mondogatod magadnak, hogy "egy dekát nem fogok hízni". Ja, és ne állj naponta a mérlegre, sőt tetesd el a rokonokkal úgy a mérleget, hogy ne lásd, ne ess véletlen se kísértésbe. És verd ki a fejedből a fogyókúrát, azt, hogy kövér vagy, és úgy kell kinézned, mint a nagyon sovány lányok.
2011. júl. 20. 12:37
 7/11 anonim ***** válasza:
attól függ, mennyire volt őrült az a fahéj
2011. júl. 20. 12:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megpróbálom megfogadni a tanácsokat :) Utolsó, miért érzem úgy, hogy ez egy ironikus kérdés volt? :D
2011. júl. 20. 12:42
 9/11 anonim ***** válasza:

Hát nem tudom, szerintem az "egerek" nem esznek meg 2 joghurtot. Max. egyet. Nem mintha nem lenne jó a joghurt almával, egyenesen tökéletes, de én pl. biztosan nem tudnék 2 joghurtot lenyomni egyszerre. Pedig jó étvágyam van. Úgyhogy az ismerőseid megnyugodhatnak.

Te viszont kezdesz becsavarodni. Keress egy pszichológust, mert ebből könnyen lehet baj.

2011. júl. 20. 13:03
 10/11 anonim ***** válasza:

Még jó, h eltelíted, bszod. Nekem együltő helyemben meg kéne ennem egy almát és két joghurtot, órákra kifeküdnék, vagy kihánynám, mert nagy mennyiség - hiába kcalszegény.

Olyan, mintha egy húzásra megittál vna 4 dl tejet mondjuk. :)

2011. júl. 20. 13:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!