Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Normális, hogy edzés közben...

Normális, hogy edzés közben ennyire izzadok? :O (Bővebben)

Figyelt kérdés

Tudom, hogy edzés közben mindenki izzad, de én brutálisan. 45perc tekerés+30perc futópad séta és futás felváltva. Már a tekerés közben is izzadok rendesen, tehát a hajam tiszta víz és a hátamon is folyik rólam,na de futás közben szó szerint folyik az arcomba, a vállamon, a mellemnél, szinte mindenhol. Edzés végére úgy nézek ki mint akit leöntöttek egy vödör vízzel. Mással is van ez így?:S

20/L

2011. júl. 20. 07:15
 1/10 A kérdező kommentje:
Ja amúgy 163/56kg vagyok...ja és a fejem is a futástól iszonyatosan kipirosodik, múltkor már rám szóltak, hogy ne fussak, mert már annyira vörös volt a fejem, meg állítólag lilás is, de én egyáltalán nem voltam rosszul közben...
2011. júl. 20. 07:18
 2/10 anonim válasza:

Hali!

Csak izzadsz vagy ugyanolyan mértékben el is fáradsz?

Mert én asztaliteniszezek. 1 edzés másfél óra.. Fél óra után én is úgy nézek ki, mint akire rá öntötték a vizet. De fáradt nem vagyok.

2011. júl. 20. 07:25
 3/10 anonim válasza:
Simán lehet, hogy csak ilyen izzadós típusú vagy mint pl én. előző voltam.
2011. júl. 20. 07:26
 4/10 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok fáradt. Jó edzés után egy 10percig talán, de utána minden oké...sőt még több energiám van mint napközben:)
2011. júl. 20. 07:29
 5/10 anonim válasza:
Akkor nincs probléma. Ilyen típus vagy, ennyi az egész. :D
2011. júl. 20. 07:32
 6/10 A kérdező kommentje:
Akkor jó, de azért eléggé idegesítő tud lenni:S:)
2011. júl. 20. 07:36
 7/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is úgy izzadok mint egy ló :)

A pólómból szó szerint tekerni lehet a vizet (kipróbáltam :D )

A melegben még rosszabb :(

2011. júl. 20. 08:49
 8/10 anonim ***** válasza:
Biztos jól iszol vizet. Teljesen normális. Én azt utálom pl. ha lemegy egy nő egy edzőterembe és csak addig csinálja a gyakorlatot, hogy ne izzadjon. Látszik fél. Engem nem érdekel. Szakad rólam a víz. És valahogy a férfiakat sem zavarja állandóan beszélgetni akarnak mikor én dolgozom. :)
2011. júl. 20. 09:40
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat:) Most kicsit megnyugodtam, hogy más is ilyen:)Én is úgy nézek ki minden edzés után mint aki hajat mosott:D
2011. júl. 20. 10:51
 10/10 anonim ***** válasza:
az az igazi!!!!! Hajrá izzadjon mindenki. Én ma is megyek izzadni!!!! Hurrá!
2011. júl. 20. 10:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!