Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem szabad gyümölcsöket...

Miért nem szabad gyümölcsöket enni fogyókúra alatt?

Figyelt kérdés

Azt hittem, hogy az pont egészséges és jó.

Meg hogy, egy nem olyan savas gyümölcs mint a kiwi, narancs vagy grapefruit (amiktől inkább megéhezünk, mert gyomorsavat termel) hanem egy banán vagy egy barack még jó is, mert eltelíti a gyomrot és nem ettünk meg vele túl sok kalóriát.

Azt tudom, hogy van a gyümölcsöknek több-kevesebb cukor tartalmuk, de azt hittem, az nem annyira hízlal mintha mondjuk mindig tennénk cukrot a teába, kávéba. (amúgy én mindkettőt cukor nélkül iszom mingig)

Szóval ezeket rosszul tudom? Mert egy barátnőmmel közösen fogyózunk, (tartjuk egymásban a lelket meg minden :D ) és teljesen kiakadt, hogy én barackokat is eszem.

2011. júl. 19. 11:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
En is rajottem hogy nem eleg megenni 2 kilo grapefuitot es nincs is tobbet zsir. De amint azt erthetoen leirtak elottem elosegiti a zsir lebontast.Aztan felolem mindenki azt hisz amit akar.En tudom hogy igy van es kesz.
2011. júl. 21. 17:15
 12/13 anonim válasza:
34%
Ez hüyeség! Épphogy SOK, SOK, SOK gyümölcsöt egyél!!! Nagyon egészséges és ZSÍRÉGETŐ hatásuk van! Ezeket negatív kalóriás ételeknek nevezzük: Áfonya, alma, ananász, citrom, eper görögdinnye, grapefruit, málna, mandarin, mangó, papaya, sárgadinnye, barack, szeder, cseresznye, szőlő, kivi, narancs, ribizli. Ezek voltak a gyümölcsök, de banánt TILOS enni! (nem hirdetés!) nézzd meg a femina.hu- n, ott mindent jól leírnak! :)))))
2012. jan. 24. 19:58
 13/13 anonim ***** válasza:
egészséges és finom,de nem szabad mérték nélkül azt enni a gyümölvdvukor miatt
2012. máj. 6. 17:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!