Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mennyit esznek egy nap azok a...

Mennyit esznek egy nap azok a lányok akik már nagyon vékonyra lefogynak?

Figyelt kérdés
NEM KÖVETNI AKAROM ŐKET:), egyszerűen csak kíváncsi vagyok. Hány kalóriát visznek be és milyen ételeket esznek? Saját tapasztalatok érdekelnek vagy ha van ilyen ismerősötök akkor az ő esete.
2011. júl. 16. 23:48
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

és miért vagyok idióta? MOST? rájöttem, hogy nem helyes, sokan nem teszik, és folytatják. azóta egészségesen táplálkozom, 1300-400 kcal közt. amúgy nekem akkor nem volt kevés, simán jól laktam. persze tudom, hogy rohadt idióta voltam. DE MÁR NEM, úgyhogy ne nevezz annak, köszöntem.

amúgy 15 kgt fogytam.

2011. júl. 17. 03:06
 12/14 anonim ***** válasza:
0%

reggeli: 2 tojásból rántotta ( 200 kcal) VAGY 2 szelet tk. kenyér felvágottal. (200kcal)

tízórai: 1 alma/gréfruit (60 -70 kcal) VAGY kisebb marék meggy (60-80 kcal)

ebéd: paprika, paradicsom, lilahagyma, uborka összevágva salátává, kis extrának benne 2 szelet felvágott kockákban. (max 300-350 kcal, ha olajat is teszel rá)

vacsora: kb. 50g sovány túró 40 kcal

Ez nincs 800 kcal/nap te idióta koplaló liba...ez minden csak nem egészséges...csak pár év múlva ne gyere a gyerekvállás témába, hogy nem jön össze a gyerek...ha húzod egyáltalán odáig élve

2011. júl. 17. 03:38
 13/14 anonim ***** válasza:

mondtam, hogy a 800 a max, tanulj már meg értelmezni! erre nem tudok mit szólni... AMÚGY TUDSZ TE SZÖVEGETÉRTELMEZNI? FELFOGTAD, HOGY RÁJÖTTEM, HOGY TÖNKREMEHET AZ EGÉSZSÉGEM, ÉS LEÁLLTAM??????

istenem...............

2011. júl. 17. 10:49
 14/14 anonim ***** válasza:
47%
77%-os, de balfa*sz vagy:D ennyire egy fogyatékosnak rossz a szövegértelmezési készsége:D
2011. júl. 17. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!