Mennyit esznek egy nap azok a lányok akik már nagyon vékonyra lefogynak?
és miért vagyok idióta? MOST? rájöttem, hogy nem helyes, sokan nem teszik, és folytatják. azóta egészségesen táplálkozom, 1300-400 kcal közt. amúgy nekem akkor nem volt kevés, simán jól laktam. persze tudom, hogy rohadt idióta voltam. DE MÁR NEM, úgyhogy ne nevezz annak, köszöntem.
amúgy 15 kgt fogytam.
reggeli: 2 tojásból rántotta ( 200 kcal) VAGY 2 szelet tk. kenyér felvágottal. (200kcal)
tízórai: 1 alma/gréfruit (60 -70 kcal) VAGY kisebb marék meggy (60-80 kcal)
ebéd: paprika, paradicsom, lilahagyma, uborka összevágva salátává, kis extrának benne 2 szelet felvágott kockákban. (max 300-350 kcal, ha olajat is teszel rá)
vacsora: kb. 50g sovány túró 40 kcal
Ez nincs 800 kcal/nap te idióta koplaló liba...ez minden csak nem egészséges...csak pár év múlva ne gyere a gyerekvállás témába, hogy nem jön össze a gyerek...ha húzod egyáltalán odáig élve
mondtam, hogy a 800 a max, tanulj már meg értelmezni! erre nem tudok mit szólni... AMÚGY TUDSZ TE SZÖVEGETÉRTELMEZNI? FELFOGTAD, HOGY RÁJÖTTEM, HOGY TÖNKREMEHET AZ EGÉSZSÉGEM, ÉS LEÁLLTAM??????
istenem...............
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!