Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Milyen sport lenne jó lánynak...

Milyen sport lenne jó lánynak hízókúra mellé?

Figyelt kérdés

Szeretnék felszedni 8-10 kilót. Az étrenddel nincs gond, utánanéztem, mit érdemes és mennyit enni. Viszont nem akarok aránytalanul hízni, és jó lenne, ha egy kicsi izom is jönne azért, ezért szeretnék valamit sportolni közben.

Milyen sportot tudtok, ami formálja az alakot, de nem éget annyi zsírt, hogy viszonylag gyorsan hízni tudjak?

2011. júl. 16. 22:06
 1/10 anonim ***** válasza:
ha nincs felesleged, akkor izmosodni fogsz egy helyesen megválasztott étrend mellett, bármelyik sporttól, tehát nőni fog a tömeged
2011. júl. 16. 22:18
 2/10 anonim ***** válasza:

küzdősport: erősít, de hát igencsak energiaégető dolog..

súlyzós edzés: sokkal inkább jobb izomformáló hatása van, kevesebb energiát kell elpocsékolni vele.

2011. júl. 16. 23:25
 3/10 anonim ***** válasza:

ez tőled is függ (mit/hol/hogyan szeretsz sportolni)

ha:

-szobában, otthon, egyedül: akkor ajánlom Rubint Réka tornáit

-kinn a levegőn, és mégis egyedül: futás/biciklizés/lovaglás

-teremben, sok emberrel (akik esetleg tanácsot is tudnak adni, de jól át kell gondolni, h mit fogadsz meg és mit nem...) akkor konditerem

és még 1000féle fajta sport közül választhatsz,rajtad áll, hogy mit szeretsz

sok sikert kívánok

2011. júl. 16. 23:26
 4/10 anonim ***** válasza:

Rubint Rékát csak a nagyon extrém túlsúlyosoknak ajánlom... másra nem jó, csak, hogy egy minimális állóképesség alapot kapjon az illető.

Izomtömeg növelés érdekében egy olyan sport van ami igazán hatásos: az a testépítés! Persze nagyon jó még pl a szertorna vagy az úszás, de a testépítést egyik sem közelíti meg. Lényeg viszont az étkezés, elsődleges célod legyen az izomtömegnövelés ne a zsírosodás.

2011. júl. 17. 06:27
 5/10 A kérdező kommentje:

Igazából most sem vagyok nagyon vékony, 161 centi vagyok és 55 kiló. És az lenne a jó, ha háj és izom jönne vegyesen, hogy lányosan telt legyek.

(Azért hizlalom magam, hogy tetsszek egy fiúnak. Más fogyózik ezért, ne kövezzetek meg, ez se rosszabb:))

2011. júl. 17. 10:16
 6/10 anonim ***** válasza:
Rubint Réka tornái nagyon szépen formálják az alakot az nem igaz hogy másra nemjó. És elsősorban nem a túlsúlyosoknak találták ki mivel legtöbb tornája erősítő.
2011. júl. 21. 17:28
 7/10 anonim válasza:

Ez tök fura h fiú miatt hízol :D

Az a 55 kiló meg nem sok én is annyi vagyok csak pár cm el magasabb, csak én pont fogyni szeretnék.

De neked sok sikert a hízáshoz :))

2011. júl. 21. 18:23
 8/10 anonim ***** válasza:
dobj egy képet magadról! fej nélkül, felöltözve
2011. júl. 21. 18:25
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem egy fiú kedvéért nem szabadna hízókúrázni (se fogyózni!), csak és kizárólag a magad kedvéért. Szerintem így elég tökéletes a súlyod, ha ennél több lennél, már kezdenél a ducibb felé hajazni, sportolhatsz akármennyit. A sportot csináld önmagában, ne futást meg kardiót, hanem főleg erősítést. De ha túl sokkal eszel többet, akkor nem lesz túl esztétikus a végeredmény...
2011. júl. 22. 08:23
 10/10 anonim ***** válasza:
8-10 kilót szeretnél hízni.Tegyük fel hízol 8 kilót,akkor leszel 63kg!Te dolgod,nem szeretnék beleszólni,de mégis utána nem lesz az,hogy megbánod és fogyni akarsz?na mind1,ha hízni akarsz hízz:-)
2011. júl. 22. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!