Milyen sport lenne jó lánynak hízókúra mellé?
Szeretnék felszedni 8-10 kilót. Az étrenddel nincs gond, utánanéztem, mit érdemes és mennyit enni. Viszont nem akarok aránytalanul hízni, és jó lenne, ha egy kicsi izom is jönne azért, ezért szeretnék valamit sportolni közben.
Milyen sportot tudtok, ami formálja az alakot, de nem éget annyi zsírt, hogy viszonylag gyorsan hízni tudjak?
küzdősport: erősít, de hát igencsak energiaégető dolog..
súlyzós edzés: sokkal inkább jobb izomformáló hatása van, kevesebb energiát kell elpocsékolni vele.
ez tőled is függ (mit/hol/hogyan szeretsz sportolni)
ha:
-szobában, otthon, egyedül: akkor ajánlom Rubint Réka tornáit
-kinn a levegőn, és mégis egyedül: futás/biciklizés/lovaglás
-teremben, sok emberrel (akik esetleg tanácsot is tudnak adni, de jól át kell gondolni, h mit fogadsz meg és mit nem...) akkor konditerem
és még 1000féle fajta sport közül választhatsz,rajtad áll, hogy mit szeretsz
sok sikert kívánok
Rubint Rékát csak a nagyon extrém túlsúlyosoknak ajánlom... másra nem jó, csak, hogy egy minimális állóképesség alapot kapjon az illető.
Izomtömeg növelés érdekében egy olyan sport van ami igazán hatásos: az a testépítés! Persze nagyon jó még pl a szertorna vagy az úszás, de a testépítést egyik sem közelíti meg. Lényeg viszont az étkezés, elsődleges célod legyen az izomtömegnövelés ne a zsírosodás.
Igazából most sem vagyok nagyon vékony, 161 centi vagyok és 55 kiló. És az lenne a jó, ha háj és izom jönne vegyesen, hogy lányosan telt legyek.
(Azért hizlalom magam, hogy tetsszek egy fiúnak. Más fogyózik ezért, ne kövezzetek meg, ez se rosszabb:))
Ez tök fura h fiú miatt hízol :D
Az a 55 kiló meg nem sok én is annyi vagyok csak pár cm el magasabb, csak én pont fogyni szeretnék.
De neked sok sikert a hízáshoz :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!