Lehetséges ez? Kérlek olvasd el.
1,5 hónap alatt 10-12 kilót szeretnék leadni.
Lehet mondani, hogy jókor kapok észhez, de eddig itt volt az érettségi, az után nyelvvizsga, úgyhogy most szabadultam fel, kifogásnak gyenge, de ez van. Egy hónapja már elkezdtem heti 2x aerobikozni.
Paraméterek: 172 cm / 68 kg.
Azért szeretném pont szeptember elejére egyébként, mert akkor van a szülinapom és jól esne, ha sikerülne arra elérnem.
Arra gondoltam, hogy legalább heti 6x fogok aerobikozni, valamint van itthon Ab King Pro és Leg magic, így azokat is használnám.
Étrend tekintetében reggelre zabpehely (nem az agyoncukrozott, hanem a nyers, amit meg fogok főzni), valamint sok gyümölcs és zöldség, húst pedig ritkán szoktam enni.
A kérdés a lehetségesen van, de nem úgy hogy levágom valamelyik testrészem. :)
Egyik ismerősöm hasonló paraméterekkel fogyott egy hónap alatt 8 kg-t, és nem jött vissza neki, így bizakodom, de kíváncsi vagyok más véleményekre is.
Szerintem igen, ha mozogsz, akkor mindenképp.
És a méreteidet nézve, abszolút nem vagy kövér :)
Tartsd be, és menni fog, sok sikert! :)
hús, tojás, túró, kefír-joghurt, hal kell ne ritkán egyed hanem illeszd be az étrendedbe
a,úgy szerintem menn fog de egy kicsit sok lesz ennyi idő alatt
Én 1 hónap alatt 5 kg-t fogytam. De úgy,hogy ettem rendesen,de csak egészséges dolgokat. Én ebből a mintaétrendből merítettem ötletet. :
Ilyeneket ettem,csak nagyobb mennyiséget. Ja és úgy,hogy alig mozogtam. :/
Most 174 cm és 59 kg vagyok.
14L
esélyes (lehetne), viszont valószínű hogy nem fog menni.
mert:
- látszik hogy fogalmad sincs az egészséges táplálkozásról
- szintén látszik, hogy még nálam is kevesbbet tudsz a szálkásító étrendről (fogyásról) pedig én tényleg csak az alapokat ismerem.
így arra tippelnék, hogy nem fog menni.
Köszi a válaszokat.
Nem a kalkulátor által kidobott normál testsúlyt akarom elérni, hanem olyan alakot, ami nekem tetszik.
Remélem menni fog legalább 8 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!