3 hét alatt mennyit fogyhatok így? Többi lent
Nem koplalni kell, nem vezet semmire.
Nem fogyókúrázni kell, mert ugyancsak nem vezet semmire.
Ami kell neked, az életmódváltás-de ezt sajnos sokan nem értik meg, mert nem akarják megérteni. Mert mindenkinek az egyszerű megoldás kell, és senkinek sem érdeke, hogy téged ilyesmire neveljenek, mert akkor kinek kéne a különböző fogyipor, meg ki venné meg a kiskegyed nyári fogyókúra számát?(plusz egyébe agyaroggyant marhaságokat) Persze a koplalás 3 hétig sokkal egyszerűbbnek tűnik, és az is, mint mondjuk 365napból tartani 340 napot az adott étrendet. Én fiú vagyok, pont a te fordított eseted. Én hízni akartam, és már közel 2 éve teljes életmódváltást hajtottam végre. Az eredménye meg is lett, egy vézna, cingár fiúból egy egészséges, atléta alkatú srác lett, aki után megfordulnak a strandon.Persze nagyon-nagyon nehéz naponta 6x enni, szinte mindig ugyanazt, de ha elfogadsz tőlem egy jótanácsot erre az életre, akkor megtanulod, hogy mindennek ára van. Ez alól semmi sem kivétel sajnos.
Nem kezdek el papolni, mert azt kérted, hogy ne..
Viszont: fogyhatnál vele, az tény. Ez így egy "jó" kis ideológia, viszont ha 3 héten keresztül semmilyen táplálékot nem viszel be a szervezetedbe szerinted bírnál futni meg tornázni?
Hát nem..
Úgyhogy tényleg az egészséges fogyásba kezdj inkább, mert azzal igenis SIKERÜLNI fog:)
Sok sikert! :)
Szia!
Mintha magamat olvasnám :) Ugyan azokkal az adatokkal:)Én kb egy hónapja elégeltem meg apósom reggeli beszólogatásait... azóta minden nap rékázom 20-30 percet, este egy kevés felvágottat eszem(1-2 szelet), csak reggel eszem kenyeret(10-ig) ebédre főzeléket és levest szoktam enni, de nem néha eszek sülteket is vagy rizzsel vagy krumpli körettel, délután 3 körül megeszem egy almát... ennyit eszek egy nap... és hatásos ... nem mérleg alapján szeretnék fogyni... de most megnéztem, hogy valami pontosabbat tudjak Neked írni... most egy hónap és 3 nap után ezzel a technikával vagyok 79.8 kg.. tehát én egy hónap alatt leadtam 5 kg... főleg lábamról és a fenekemről... éhezés nélkül.... de mozgás fontos... jobb a közérzetem is.... sok sikert kívánok Neked,és sok-sok kitartást, és elszántságot... :O)
FACEPALM! Ember, nem lehetsz ilyen hülye!!!!!
1:Nem lenne erőd futni
2: egy hét után kórházban kötnél ki.
3: Szinte csak izom, és víz menne le. Ocsmányabb leszel, mint előtte.
4: nem tudni, milyen hosszútávú betegségeket szedsz össze ezalatt. Ez nem játék, kislány! Sajnálom, nincs akaratod, gyenge vagy. Legalábbis erre lehet következtetni.
Nem vagy gyenge? Több vagy? Akkor olvasd tovább.
Egy rendesen összeállított diétával, mozgással, tekintve a nagy súlyfeleslegedet egy hónap alatt 4-5 kiló simán lemehet. Nem tíz kiló, valóban, de legalább zsírból menne le. 2-3 hónap alatt elérheted az álomsúlyodat, minimális izomveszteséggel, narancsbőr, striák, minden nélkül. Minden csávó téged akar majd. Szépen hangzik?
Na akkor emeld fel a valagadat, felejtsd el ezt a hülyeséget, és állíts össze egy rendes diétát.
De hogy ne pontozz le, válaszolok is. 3hét éhezéssel kb 20 kiló izommal lennél soványabb.
először is, köszönöm a válaszokat mindenkinek.
hasznos dolgokat írtatok.
igaz, hogy nem vagyok elég kitartó, és hosszútávon nem ez lesz a megoldás. viszont az a baj, hogy jelenleg nagyon el vagyok keseredve, és ezt a gyors lehetőséget kell választanom, mert 3hét múlvára, ebből kell kihoznom a lehető legjobbat... köszönöm mindenkinek, majd írok, hogy állok:)
ja igen, ezt elfelejtettem leírni, hogy a tv-ben láttam múltkor, Smuck Andor diétáját.
Ő 90nap alatt akar lefogyni 60kilót, most tart az 5.hétnél, és 26kiló mínusznál... láttam, hogy sokat mozog, bár még most is sok a feleslege, így inkább csak gyorsan sétál a futógépen, és keveset eszik, azt mondta ha jól értettem, amit egy napra kap ételt Schobert Norbitól, annak a negyedét eszi meg egy nap. azért ez nem semmi, de gondolom ő inkább zsírból fogy, mert az van neki sok. nem semmi ugye...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!