Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeptemberre lehet ebből...

Szeptemberre lehet ebből kihozni valamit? 16/L (részletek lent! )

Figyelt kérdés

Elég hájas vagyok, de nem vagyok túlsúlyos (175 cm és 68 kg). Narancsbőrös és plöttyedt a fenekem, combom, a többi testrészem tökéletes. Mit tehetnék ezalatt a másfél hónap alatt? Tudom, nem most kellene feleszmélni, de eddig kórházban feküdtem egy sérülés miatt... (Feszesedni szeretnék, és a hájamból fogyni...)

16/L

2011. júl. 16. 10:57
 1/4 anonim ***** válasza:
fussál,ugró kötelezél,de elóte melegics bé:)
2011. júl. 16. 11:11
 2/4 anonim válasza:
0%
Nagy kufferbe jó pakolni, de nem jó vele utazni...
2011. júl. 16. 11:35
 3/4 anonim ***** válasza:
Szeptemberig másfél hónapod van. Ennyi idő alatt eltűnni nem fog, bármit csinálsz is, viszont lényegesen sokat javulhat. Csökkentsd az édességeket és a nyilvánvalóan nem hasznos kajákat, ha élsz ilyesmikkel (chips, szénsavas üdítők, kávé, mindenféle rágcsik). Fogyassz sok tiszta vizet, a zöld tea is nagyon jó (cukormentesen). Rendszeres mozgás, vérkeringést serkentő masszázs a problémás területeken. Ehhez nem feltétlenül kell szakember, te magad is meg tudod csinálni, remek dudoros bigyókat lehet hozzá kapni. Semmit se vigyél túlzásba, pihenj eleget, torna, futás, stb előtt melegíts be, utána csinálj finoman nyújtó gyakorlatokat. Jah és szeptember elsején se hagyd abba!!! :)
2011. júl. 16. 11:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Ha már felépültél akkor javaslom hogy járj el kocogni reggel és este úgy 30-40 percet elején de kezdhetsz 20 percet is ahogy bírod, lényeg hogy ne napközbe amikor rohadt meleg van. Otthon javaslom a felüléseket fekvőtámaszt gugolást kitörést, ha vannak súlyzóid azokkal is csinálhatsz gyakorlatot persze kis súlyokkal de ezt 2db 1,5 literes vizes flakonnal is helyettesítheted. Lehetőleg előtte melegíts be alaposan. A legfontosabb ezen kívül az hogy figyelj oda az étkezésedre most úgy is otthon vagy szóval napi többször egyél keveset lehetőleg zöldséget sok gyümölcsöt fehér sovány húst és kerüld az olajos zsíros kajákat. Ezenkívül az édességet is hanyagold de azért egyél valami édeset hogy ne menjen le a vércukrod mert az is bajt jelenthet. Az edzésednél javaslom a kényelmes ruhát lehetőleg rövidnadrág és póló legyen ne melegítő ha csak nincs borzasztó hideg mert nagyon felhevülhet a tested és hőgutát kaphatsz (tudom én miaz én is így jártam), nyáron vagy télen amikor jól bevan fűtve a lakás ezért eddzek topban meg shortban vagy bikinibe nyáron. Najó már kicsit túlzásba estem:) sok sikert a fogyáshoz :) 18/L
2011. júl. 16. 11:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!