Rubint Réka "Van 5 perced? " tornáival lehet fogyni?
???
helyi fogyás nincs. ebből induljunk ki kérlek. a zsír égetés vagy izmosodás az pedig a kajád kérdése, ha kevesebb a bevitt szénhidrát mint edzéssel együtt a napi igényed akkor fogysz. ha több akkor némi zsír mellett izmot építesz. de utóbbihoz fehérje is kéne nemkevés, meg megfelelő edzés... erősödni fog, de látványos izmokra otthon edzéssel ne számíts. fogyóhoz jó ha eddig nem mozogtál semmit, vagy extrém a túlsúly, de gondolom utóbbi nem sanszos.
csinálhatod egy darabig, de az utsó pár kiló az elég para mindenkinek, oda komolyabb edzés fog már kelleni, futás, szobabicó és társai
Nem, egyáltalán nem.
Ne foglalkozz se vele, se Norbival. Számtalan fogyási lehetőség van
az, hogy 56 kiló vagy, az tökéletes testsúly :) Komolyan mondom. Én 169 cm magas, 65 kilót nyomó nő vagyok és meg vagyok elégedve az alakommal: nem vagyok SE sovány, karcsú, SE kövér. Ez tökéletes testforma.
Amit javasolni tudok neked: sport. Ha szeretsz sportolni, azzal is lehet fogyni. Plusz a zöld tea is javasolt. Sok országban állítják, hogy zsírégető hatású.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!