Miért fogják sokszor betegségekre a hízást?
Hiszen akármilyen betegsége is van valakinek, nem fog hízni, ha keveset eszik és sportol.
A kedvencem az, amikor azt mondják egyesek, hogy a fogamzásgátlótól híztak. Az lehet, hogy megnőtt az étvágyuk, de ha odafigyelnek a bevitt és felhasznált kalória arányára, lehetetlen, hogy csak úgy hízzanak.
Nem tévedés, kérdezz meg bármilyen szakembert. Hiába futsz napi 2 órát, ha mellette megeszel 4000 kalóriányi kaját. Ha viszont pl. 1200at eszel (ez ugyebár egyénenként eltér, csak mondtam egy számot) és amúgy a szervezeted 1400at használ fel alapjáraton, fogyni fogsz. Az edzés csak meggyorsítja a fogyást, meg egyéb kedvező élettani hatása van, de nem előfeltétele a súlyvesztésnek. Mellesleg meg is lehet tekinteni azoknak az alakját, akik nem figyelnek az oda az étkezésre, zabálnak, de sokat sportolnak. Na nekik lesz utoljára szálkás, karcsú testük. Minimum a hasukon, derekukon meg fog látszani az egészségtelen étkezés.
Persze könnyebb lebutázni másokat. Kár, hogy ezzel szeretnétek leplezni azt, hogy kövér, lusta nők vagytok, 0 akaraterővel. Legalább magatoknak nem ártana bevallani és nem kifogás mögé bújni. Itt nem én vagyok a buta, hanem ti. Tisztelet a kivételnek.
Kérdező te egy arrogáns kis sz.arházi vagy.:D A stílus amiben beszélsz azokkal, akik voltak szívesek válaszra méltatni a kérdésed nagyon tiszteletlen. Gratulálok az önfegyelmedhez és feddhetetlen szakmai tudásodhoz, de ezért még nem jár kitüntetés, sem jog arra, hogy mások fölött ítélkezz. Örülj a remek kis életednek és magaddal foglalkozz.
üdv, egy másik sportember
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!