Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért fogják sokszor betegsége...

Miért fogják sokszor betegségekre a hízást?

Figyelt kérdés

Hiszen akármilyen betegsége is van valakinek, nem fog hízni, ha keveset eszik és sportol.

A kedvencem az, amikor azt mondják egyesek, hogy a fogamzásgátlótól híztak. Az lehet, hogy megnőtt az étvágyuk, de ha odafigyelnek a bevitt és felhasznált kalória arányára, lehetetlen, hogy csak úgy hízzanak.

2011. júl. 14. 17:01
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Te most komolyan nem fogod fel, hogy ha valaki hetekig-hónapokig csak fekszik, mert azt szabad neki, akkor hízni fog, mert nem mozog, mert NEM lehet!
2011. júl. 14. 17:50
 12/24 A kérdező kommentje:

Egyrészt ez egy külön kategória (mert általában nem azok pattognak, akik kórházban fekszenek fél évig), hanem akiknek hormonproblémái vannak, cukorbetegek (általában ezeket hozzák fel).

Másrészt, ha elkerülte volna a figyelmedet, írtad, hogy a hízás-fogyás elsősorban az étkezésen múlik. Ha nem sportolsz, de odafigyelsz az étkezésre, fogyni fogsz. Ez tény.

Harmadrészt, ha már a fekvőbetegeket hoztad fel, akárhányszor kórházban voltam, a betegek csokit ettek, péksüteményeket, cukros italokat és még sorolhatnám, vagyis nem éppen egészséges ételeket.

Negyedrészt, engem nem izgat, ha valaki nem figyel oda a testére, csak ne fogja már betegségekre, mert 99%-ban nem ez a hízás valódi oka.

2011. júl. 14. 17:56
 13/24 anonim ***** válasza:

A cukorbetegséget sose értettem, aki II.-es típusú annak pont az elhízás miatt alakul ki a cukorbetegség. AZ I.-es típusúak meg a kezelés előtt lefogynak.

Amúgy meg a kórházban fekvő betegeknél mindenki jót akar nekik, hogy legalább egyen valamit a szörnyű kórházi koszton kívül.

2011. júl. 14. 17:57
 14/24 anonim ***** válasza:
A hormonproblémákat amíg nem kezelik, addig az ember nem tud fogyni. Barátnőm PCO-s, amíg nem derült ki, addig nem tudott fogyni, most már kezelik gyógyszerrel, érdekes módon semmit nem csinált másképp és leadott 30 kilót.
2011. júl. 14. 17:58
 15/24 anonim ***** válasza:
téged borzalmasan elkényeztettek a szüleid, azt hiszed, hogy minden úgy van, ahogy te azt elképzeled... megnéznélek 5 féle gyógyszert szedve, félholtan, hogy hogyan fogod a a szaros kis kalóriáidat számolni, meg rendszeresen futni menni... -.-"
2011. júl. 14. 18:01
 16/24 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy ilyen megkeseredett vagy kedves utolsó válaszoló. Inkább menj el futni. Az megnyugtatna.
2011. júl. 14. 18:26
 17/24 anonim ***** válasza:

Félig egyetértek a kérdezővel - fogamzásgátló,hormonális probléma és cukorbetegség esetén. Ezeknél szerintem simán lehet figyelni arra,hogy ne hízzon el az ember.

Pajzsmirigy alulműködésem van,elég komoly. 2 éve a túlsúlyomat én is a betegségre fogtam,de csak akarat kérdése. Azóta lefogytam,igaz,szenvedések árán,de teljesen megváltozott a véleményem.

2011. júl. 14. 18:41
 18/24 anonim ***** válasza:
A kettes diabetesre sose értettem arra miért fogják rá, hogy amiatt híznak. Pont a hízás miatt alakul ki.
2011. júl. 14. 19:09
 19/24 anonim ***** válasza:
91%
Nekem meg az a kedvencem, amikor valaki azzal jön, hogy a fogamzásgátlótól márpedig nem lehet hízni és mikor elmondom, hogy úgy híztam 8 kilót 3 hónap alatt, hogy ugyanúgy mozogtam mint korábban és semmivel nem ettem többet, képes azt mondani, hogy biztos hazudok. Persze, én aki világéletemben deszka voltam és sovány, magas alkat, csak úgy a semmiből felröppent 8 kiló változatlan táplálkozási-mozgási szokások mellett és ezért holtbiztos, hogy nem a fogamzásgátló felelős, ááá... igenis, a fogamzásgátló hízásra hajlamosíthat. Az emelkedett ösztrogénszint pumpálja az embert, főleg farra, hasra és combokra. Ezt hívják nőies zsírpárnáknak.
2011. júl. 14. 19:15
 20/24 anonim ***** válasza:

Nagyon buta vagy, már bocsi...

És marha nagy tévedés az, hogy 90 százalékban az étkezésen múlik - na persze, ha vagy olyan mazochista, hogy egész hátralévő életedre berendezkedsz az 100 kalóriádra.. azért mások élni is szeretnének. Hidd el, sokkal több múlik az aktív, sportos életen, mint hogy mennyi kalóriát zabálsz be - tapasztalat, amiből hidd el, több van mint neked.

2011. júl. 14. 20:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!