Túl sokat és túl sokszor ettem ma?
5 órakor: 3 db (darabonként 16 kalória) rozsos extrudált kenyér párolt szalonnával (kisebb volt mint egy kis gyufásdoboz)
7: 3 dg fekete mentás csokoládé
9: 2 db ugyanolyan extrudált kenyér milerammal (k.b. ugyanaz mint a bolti tejföl) és egy vastag szelet szalámival
11: egy fürt szőlő
12:30 2 tányér ragulves, amibe tésztát nem szedtem, viszont sajnos ettem belőle kruplit, természetesen marhahúst és karfiolt, egy sült csirkecomb körettel: egy marék sültkrumplival, és lerniben, zacskóban sült paprikával, padlizsánnal. Utána még lenyomtam 2 szelet sütit, a kettő összesen volt akkora, mint egy cigarettásdoboz.
4 körül megennék még egy fürt szőlőt, és este innék 2 dl 1,5%-os joghurtot.
Ma már egy kicsit kerékpároztam (k.b. 4 km) és 20 percet Rékázok.
A leírtak alapján megállapítottam!
-Sokat zabálsz! Biciklizés hasznos! 4km kevés, legalább 20-30km napi szinten! Ez egy alap táv! A répázással is hamar megvagy próbáld bővíteni az időintervallumot, párod is örülni fog ennek! Teljesen független mit eszel, a lényeg, hogy mennyit! Sokszor egyél egy nap és keveset, valamint mozogj. Ez a titok nyitja! (Egy év alatt 22kg-ot adtam le, és tartható!)
Anorexiás végkép nem vagyok, de zabálásnak sem mondanám a mai napom. Melyik volt ebből őrült mennyiség? A maréknyi sültkrumpli, az 5 szelet e.kenyér, ami összesen 80 kalória vagy a 3 deka csoki, ami 156?
Állítólag a zabál szó állatokra használatos, de én azokra sem mondom soha, hát köszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!