Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Túl sokat és túl sokszor...

Túl sokat és túl sokszor ettem ma?

Figyelt kérdés

5 órakor: 3 db (darabonként 16 kalória) rozsos extrudált kenyér párolt szalonnával (kisebb volt mint egy kis gyufásdoboz)

7: 3 dg fekete mentás csokoládé

9: 2 db ugyanolyan extrudált kenyér milerammal (k.b. ugyanaz mint a bolti tejföl) és egy vastag szelet szalámival

11: egy fürt szőlő

12:30 2 tányér ragulves, amibe tésztát nem szedtem, viszont sajnos ettem belőle kruplit, természetesen marhahúst és karfiolt, egy sült csirkecomb körettel: egy marék sültkrumplival, és lerniben, zacskóban sült paprikával, padlizsánnal. Utána még lenyomtam 2 szelet sütit, a kettő összesen volt akkora, mint egy cigarettásdoboz.

4 körül megennék még egy fürt szőlőt, és este innék 2 dl 1,5%-os joghurtot.

Ma már egy kicsit kerékpároztam (k.b. 4 km) és 20 percet Rékázok.

2011. okt. 2. 14:55
 1/7 anonim válasza:
23%

A leírtak alapján megállapítottam!

-Sokat zabálsz! Biciklizés hasznos! 4km kevés, legalább 20-30km napi szinten! Ez egy alap táv! A répázással is hamar megvagy próbáld bővíteni az időintervallumot, párod is örülni fog ennek! Teljesen független mit eszel, a lényeg, hogy mennyit! Sokszor egyél egy nap és keveset, valamint mozogj. Ez a titok nyitja! (Egy év alatt 22kg-ot adtam le, és tartható!)

2011. okt. 2. 15:20
 2/7 anonim ***** válasza:
a kezdődő anorexiádat kéne kezeltetni
2011. okt. 2. 15:20
 3/7 anonim ***** válasza:
52%
Nem sokat, de egyszerűen elképesztő, mennyi szemetet összezabálsz, miközben meg éheztetnéd magad.
2011. okt. 2. 15:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Mi a frászkarikáról beszéltek?? Milyen anorexia meg koplalás? Nem olvastátok hogy délben hogy bezabált? Csirkecomb,sültkrumpli,süti... Ez egy kb súlytartós étrend. Nem lehet egész életünkben "tökéletesen enni" beleférnek ilyen napok.
2011. okt. 2. 15:36
 5/7 A kérdező kommentje:

Anorexiás végkép nem vagyok, de zabálásnak sem mondanám a mai napom. Melyik volt ebből őrült mennyiség? A maréknyi sültkrumpli, az 5 szelet e.kenyér, ami összesen 80 kalória vagy a 3 deka csoki, ami 156?

Állítólag a zabál szó állatokra használatos, de én azokra sem mondom soha, hát köszi.

2011. okt. 2. 16:49
 6/7 anonim ***** válasza:
szerintem nem ettél sokat! ehetnél többet is, kicsit egészségesebben is, de persze a mai értendeddel sem volt különösebb probléma szerintem!
2011. okt. 2. 20:20
 7/7 anonim válasza:
többet bicózz, és akkor nem lesz baj az étrenddel(persze azért zsíros és túl sok kaját ne egyél)
2012. jan. 16. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!