Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van igazság ebben a banános...

Van igazság ebben a banános diétában?

Figyelt kérdés

[link]

Reggel megeszek egy kiló banánt és lefogyok ? Hagyjuk már....

2011. júl. 10. 22:43
 1/6 bix ***** válasza:

reggel egy banán. ezzel semmi baj nincs. én zabpelyhet eszek... abban "kicsit" több a kalória... a többi se butaság, reggel ch max délig, aztán már csak fehérje.

mozgás mellett simán mehet. én is szoktam tolni a banánt, bár én edzés előtt/után

2011. júl. 10. 22:58
 2/6 anonim ***** válasza:
nem 1 kg-t ír, hanem 1 db-ot.
2011. júl. 10. 23:40
 3/6 anonim válasza:
Hát 1 kilótól inkább elhíznál, de itt csak egyet írnak. A banán sok szénhidrátot tartalmaz,ami nem biztos hogy fogyókúrára jót tenne, ráadásul úgy hogy utánna bármit lehet enni édességen kívül... de próbáld ki, aztán megtudod....
2011. júl. 10. 23:53
 4/6 anonim válasza:

előző vagyok

...egy db-t írnak.

2011. júl. 10. 23:53
 5/6 anonim ***** válasza:

amúgy én őt nem mondanám kövérnek:

http://www.youtube.com/watch?v=8UK-aX0_fAw

2011. júl. 10. 23:54
 6/6 anonim ***** válasza:

Neki bejött. De ettől függetlenül ez sem követendő példa. Mint ahogy az sem, ha valaki csak húson él. Előbb utóbb megjelennek a hiánybetegségek mindkét végletnél. Nem véletlenül vagyunk MINDENevők. Kellenek a zöldségek, és a gyümölcs is, de ugyanúgy kell a hús is.

Amúgy ez a banános diéta is olyan mint a legtöbb sztárdiéta, meg divatdiéta. Azt nem írják le, hogy nap közben mit csinálj. A banán egy nagyon jó tápanyagforrás, a benne lévő szénhidrát nem alakul zsírrá, de önmagában ennyi megkötéssel, hogy ehetsz bármit, csak reggel le kell nyomnod egy banánt, nem lehet fogyni.

2011. júl. 11. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!