Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefekvés előtt mikor ajánlatos...

Lefekvés előtt mikor ajánlatos enni?

Figyelt kérdés
Azt szeretném kérdezni hogy szerintetek baj hogyha lefekvés előtt egy órával eszek egy lightos vacsorát?:O
2011. júl. 10. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
elvileg lefekvés előtt 3órával, tehát evés és a lefekvés között legyen 3óra.
2011. júl. 10. 21:10
 2/6 anonim válasza:
Én úgy hallottam, az az egészséges, ha este 8kor vacsorázunk, mert akkor még nem fekszünk le és így a szervezetünk megtudja emészteni a táplálékot, és nem is hízik az ember. De atttol függ, hogy te mit értesz lightos vacsi alatt:P például valami gyümölcs vagy egy szenvics?
2011. júl. 10. 21:10
 3/6 bix ***** válasza:

ha globálisan az adott napra megvan a kalóriadeficited akkor azt eszel amit akarsz, nem hízlal.semmi nem hízlal, és minden azt teszi. a kérdés a mennyiség...

este már gyümölcsöt és szendvicset akkor se javasolnék, a zsír lebontása lassú, és jobb ha este, alvás közben zajlik, így vacsorára szénhidrátot már nem kéne erőltetni. fehérjét kéne preferálni, pl kis husi zöldséggel, vagy túró, tojás, hasonlók.

ha megvan a ch deficited akkor este ehetsz törtát is ha még belefér a csökkentett kalóriabeviteledbe, nem fogsz hízni, csak kitolod a zsírbontást későbbre, és ébren a legtöbben az alacsony vércukorszintet nem tolerálják, zabaroham, fáradtság, a mozgásra való hajlam teljes elvesztése, dekoncentráltság, stb...

2011. júl. 10. 21:37
 4/6 A kérdező kommentje:
5 tojásfehérje meg 10 dkg sóska volt:)
2011. júl. 10. 21:39
 5/6 Smacee válasza:
Ponthogy este nemszabad enni mert ha már utána nem mozogsz akkor minden lerakódik az éjszaka alatt,nem?:D Este 6 után nem szabad már enni,elvileg.
2011. júl. 10. 21:51
 6/6 A kérdező kommentje:
Én úgyszoktam eszek rá másfél óra túró és fél óra alvás de most elég fáradt voltam mert strandról értünk haza és ienkor kajáltam,azhittem bealszok de aztán nem
2011. júl. 10. 23:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!