Másoknak is van kijelölt zabálós napjaik?
Nekem szükségem van egy ilyenre 2 hetente.
Ilyenkor napi min 300 g ch-t meg kell ennem. :)
Olyan jó érzés, hogy ilyenkor minden "rosszat" ehetek.. Ma pl fél kg háztartási kekszet is megettem :P
:)
Nálunk a lakásban kb 22 fok van, hidd el ez sem jó..
Inkább kimegyek a melegbe..
22?bakker,de jó neked:)
nálam 31 :( szószerint haldoklok...
Nem afrika ez, csak békés megye :D mindig itt a van a legmelegebb, tegnap megnéztem 2 hőmérőt is mind a kettő 39 fokot mutatott. Ma Békéscsabán, a sétálón a nagy 43-at mutatott, kb 1 órával ezelőtt, szóval ideje elkezdeni edzeni XD Nem akarom ma tovább húzni :)
Terminátornak nem mondanám magam, de ez semmi, még bőven bírom. Ma váll mell tricepsz napom van szurkoljatok már, vállazásnál emelnem kéne :D Na tűntem is el :) így jó 6 óra fizikai meló után még 3 órát gyúrni (most tuti lesz 3 óra mert ez a leghosszabb napom) :D
Samurai,na? Emeltél? :)Vagy puhány vagy? :D
Ha már ez a topic kezd átalakulni időjárás topikká,jelentem,itt 33 fok van:) És megint nincs kedvem edzeni,ráadásul szemezek egy tepsi sütivel,kiborító ez a helyzet :/
:)
Én meg inkább kihagytam a vacsit. 2 órán át főztem lekvárt, a hányinger kerülget minden kajától :DD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!